23 April, 2024

Extra Julöppet @ Cranberry Corner

När tredje ljuset brinner vi juleklappar syr och alla bakar kakor och har ett väldigt styr 

ALLT FÖR EN LYCKAD JUL
Det här känns som julen som kom med expressfart… Först var det höst och sedan lite höst igen… och nu är det bara tio dagar kvar till dopparedan. Har du svårt att få tiden att räcka till? Välkommen in och shoppa hos oss på kvällstid. Vi har lite extra öppet så här veckan innan julafton.

Lördag & Söndag 16 – 17 december 11.00-17.00
Måndag, Tisdag, Onsdag & Torsdag 18 – 21 december 11.00-20.00
Fredag 22 december 11.00-19.00
Lördag 23 december 11.00-18.00
Julafton, Juldagen & Annandag Jul STÄNGT

Här har vi laddat upp med massor av spännande klappar. Hårda och mjuka. Stora och små. Ljus, härliga dofter, godis, kryddor, detaljer, möbler och praktiska prylar med mycket charm och personlighet, till dig själv eller någon annan som du också tycker om. Vi håller den varma äppelcidern extra varm och står beredda att hjälpa dig med både julklappsidéer och fina paket. Är de många kan du komma förbi och plocka upp dem några dagar senare.

Här kan du hitta karta eller vägbeskrivning till oss, Svärdvägen 3 i Mörby är adressen.
Varmt välkommen

När fjärde ljuset brinner vi hämtar julegran
och alla människor räknar: dan före dan före dopparedan.