30 May, 2024

Press

Välkommen till Cranberry Corners pressrum

Vepan utanför butiken i vantan på byggnadslov

Här kan du som är journalist, stylist eller bloggare hitta Cranberry Corners pressmeddelanden, länkar till högupplösta pressbilder, fakta om butiken,  information om utlåning av produkter för inredningsreportage  samt blogginlägg och artiklar vi har varit med i.

PRESSKONTAKT

Lisa_Brandt  Lisa Brandt 070-209 98 58, press@cranberrycorner.se

PRESSMEDDELANDEN

Ny butik med massor av charm och drömmar, magasin 20120314

Mörby Centrum har redan blivit lite större, lokalpress 20120312

Pressmeddelande från Aldata Solution 2011 06 22. “Cranberry Corner väljer Aldata Solution när de öppnar sina dörrar”

BILDER

Vi har möjlighet att skaffa fram högupplösta bilder på de flesta av våra produkter och under länken bilder kan du också hitta högupplösta bilder som är fria för publicering i press, media eller på bloggsidor.

Förutsättning för användande är att butiksnamnet Cranberry Corner nämns.

Till bilder

UTLÅNING AV PRODUKTER

För dig som arbetar som stylist eller journalist finns också möjligheter att låna produkter till inredningsreportage. Information om villkor och hur du går till väga hittar du här.

ARTIKEL-  OCH BLOGGARKIV

Täby Danderyd Magasin #16 2011 , sid 26 “Ett nytt favorithörn”  “Ett av Mörbys lite tristare hörn har förvandlats till en grönskande, kvittrande och doftande oas. Mitte emellan Kvartersakuten och tryckeriet, på Svärdvägen 3, ligger  en ny inrednings- och trädgårdsbutik som man vill stanna länge i.” Text: Annika Munter Foto: Gustav Kaiser. Till artikeln

Till bloggarkivet

FAKTA OM CRANBERRY CORNER

Cranberry Corner öppnade hösten 2011 av Lisa Brandt. Idén är att med inspiration från den gamla diversehandeln och små butiker på den franska och engelska landsbygden skapa en personlig och annorlunda butik med en ambition att blogg och butik ska bli en mötesplats för alla med ett intresse för hem, inredning och trädgård. Varor, inspiration och kunskap ska kunna erbjuda ett brett och varierat utbud, inte bara av artiklar som ska bidra till att kunna skapa en personlig och fantasifull känsla i hem och trädgård, utan även kurser, evenemang och andra aktiviteter inom området ska ge inspiration.

Bland våra leverantörer finns; THG, PB Home, Nordal, Bruka, Himla, Grand Design,  IB Laursen, Chic Antique, House Doctor, Våxtorps korgar, Affari, Hortensia/Albertines, Secret de Potager, Joseph Bentley, Kew Garden/ Slottsträdgården Ulriksdal, Burgon & Ball, Lilla Fiskaregatans Trädgårdsbutik, Comptoir de Famille/Primstyle, RICE, Kattinatt, Mill & Mortar, Iris hantverk, Crème de la crème, Vassilikos Grekiska delikatesser, Lakrids by Johan Bülow, Montezumas choklad, Pärlans Konfektyr och många, många fler. En del av sakerna kommer också från auktioner och loppisar, så nytt blandas också med riktigt gammalt. Här kan du läsa lite mer om våra leverantörer och varumärken.

Butiken finns på Svärdvägen 3 strax utanför Mörby Centrum i Danderyd.

För mer information kontakta Lisa Brandt på telefon 070-209 98 58 eller press@cranberrycorner.se

2 thoughts on “Press

 1. Hej!

  Idag har jag varit och handlat i er fina butik och maken till service och vänlighet har jag nog inte funnit någonstans! Tänk om alla vore så måna om sina kunder, som ni är, då vore det alltid en fröjd att handla.
  Glada mina och inget omöjligt, trots att inköpsbeloppet inte var så där högt idag!

  Detta kommer jag att berätta för alla!

  Lycka till med er härliga butik!

  Med vänlig hälsning

  Christina Olausson
  Täby

  1. Hej Christina!
   Tack vad glada vi blir, både för beröm och att du hade en trevlig stund när du var hos oss.
   Vi försöker nog bara vara, och göra, som vi själva vill att det ska vara när vi är ute och handlar. Tillbaka får man så mycket glädje och värme från alla som besöker oss och det blir så mycket roligare att jobba.

   Varmt välkommen tillbaka.

   Med vänlig hälsning Lisa
   & alla som jobbar på Cranberry Corner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *