23 July, 2024

Vi fyller 10 år!


Hallå, kom och fira med oss!

Vid det här laget gissar vi att du vet vilka vi är. Vi har ju ändå varit nästan grannar i hela tio år. Kanske har du varit med oss sedan starten eller så har du nyligen hittat till oss. Oavsett vilket så är vi glada att du har haft vägarna förbi. För utan alla er, hade vi inte stått här idag ett helt decennium senare. Det är verkligen någonting som är värt att fira, framförallt vill vi fira det tillsammans med er under en septemberkväll med bubbel, precis som sig bör, torsdagen den 30 september.

De här tio åren har vi inspirerat, möblerat och dekorerat hem runt om i hela Danderyd. Ja, hela Sverige till och med (vi har en sån där webbshop också för den som föredrar att göra sina ärenden online). Nu var det så länge sedan som vi träffade en del av er. Och det är verkligen väldigt, väldigt länge sedan vi hade en av våra glada och bubbliga kundkvällar. Att vi fyller 10 år är ju bara i sig en mycket god anledning till att ses. Att fira av slutet på restriktioner och med en fortsatt förhoppning om en coronafri höst, är ju en annan.

Den 30 september 2011 slog vi för första gången upp dörrarna till butiken och fick träffa våra första kunder. Det har blivit många möten sedan dess. Framförallt har vi försett nyfikna kunder med fina möbler och inredningsdetaljer, sökande kunder med lösningar för både hem och trädgård, finsmakande kunder med delikatesser, fredagsglada kunder med den perfekta gå-bort-presenten, spontankunder med sakerna de inte visste att de behövde och inspirationstörstande kunder med… ja, inspiration.

Med det sagt vill vi säga stort grattis och hipp hipp hurra till oss själva som fyller 10 år och varmt välkommen till dig på födelsedagsbubbel, oavsett om vi är gamla bekanta eller nya vänner.

KOM-IHÅG!
Torsdagen den 30 september från klockan 18.00 tills när ni tröttnar på oss (gissningsvis runt nio-tio). Ta tunnelbanan till Mörby Centrum, och gå över busstorget så hittar du oss ett stenkast bort. Kommer du med bil tar du bara ett frivarv i rondellen och tittar till höger så ser du oss på Svärdvägen 3.  Här hittar du vägbeskrivning och karta. 

Till vårt födelsedagsbubbel behöver du berätta om du kommer. Skicka oss ett mail på RSVP@cranberrycorner.se  eller kom förbi oss i butiken och anmäl dig där. Du får gärna ta med dig en vän eller två som du kan anmäla samtidigt.

Trots att coronarestriktionerna har upphört vill vi ändå påminna om att försöka hålla lite avstånd. Om du känner dig minsta krasslig, stanna hemma. Det kommer att komma fler tillfällen under hösten när vi kan ses. Förhoppningsvis är detta bara början på en ny härlig pandemifri tid.

Varmt Välkommen!

Lisa Brandt