23 July, 2024

Man borde dricka mer champagne…

En kväll för alla oss som lovat att dricka lite mer Champagne i livet

VÄLKOMMEN TILL VÅR BUBBLIGA CHAMPAGNEKVÄLL TORSDAG 30 JANUARI
God fortsättning på det nya året. Nu är vi förbi både trettondag & tjugondag Knut och vardagen börjar ta vid. Jobb och livet planeras in i ambitiösa scheman och vi kämpar på rätt hårt med få rätsida på årets nyårslöften… Ibland känns det som att det kommer bli lite långt mellan festligheterna framöver. Mitt nyårslöfte, det är att jag ska dricka lite mer bubbel, inte bara i år utan hela det glada 20-talet vi har framför oss. Nu är det hög tid att ta tag i det löftet!

Lily Bollinger, 1900-talets mest framgångsrika champagneänka lär ha sagt ”Jag dricker bara champagne när jag är glad, och när jag är ledsen. Ibland dricker jag det i enrum, men i sällskap tycker jag det är obligatoriskt. Jag smuttar lite på det om jag inte är hungrig och givetvis dricker jag det om jag är hungrig. Annars rör jag det inte – ja, om jag inte är törstig förstås…”  Kort sagt så bör man ta tillvara på varje tillfälle att fira. Det måste ju däremot inte alltid vara vare sig the real thing eller med alkohol. Numera finns det härligt goda bubbel för både inbitna frankofiler och nykterister.

Att champagne ska vara kall, torr och gratis var helt självklart för sir Winston Churchill, som varje födelsedag kunde glädja sig åt en låda av sin favoritchampagne från Mme Odette Pol-Roger. Den här kvällen kommer det också smuttas, väl kylda och gratis, både äkta bubblor, isande kall sparkling ur magnumbutelj och den allra godaste alkoholfria proseccon – Nosecco. Den senare har fått sällskap av en härlig rosé-dito och vi kommer få vara först ut och tjuvstarta sverigepremiären. Givetvis blir det små passande tilltugg och härliga erbjudanden därtill.

Vår bubbliga kundkväll börjar torsdag den 30 januari klockan 17.30 och vi fortsätter fram till klockan 20.00 ca.

O.S.A Tala gärna om att du kommer lite innan så vi vet hur många glas vi ska ställa fram. Skicka oss ett mail på RSVP@cranberrycorner.se. Du får gärna ta med dig en vän eller två.

Här kan du hitta karta och vägbeskrivning till oss, Svärdvägen 3 i Mörby är adressen.

Varmt välkommen

Lisa