30 May, 2024

Sommarbubbel med SOS

SOMMARBUBBEL MED S.O.S. TORSDAGEN DEN 14 JUNI
Det går ju inte att avsluta en säsong i butiken utan en lite festligt bubblande kväll med både en härlig bubbelnyhet och en riktig sommarklassiker – smör ost och sill!

Vad vore våra svenska sommarfester utan några härliga sillsorter, en god ost och lite knäckebröd? Den passar både som sommarlunch och på buffébordet. Vi smakar sillar kryddade efter hundra år gammalt recept och några välsmakande nya recept från Black Garlic bland annat. Dessutom testar vi några klassiska nubbekryddor från Æter & Essencefabriken; Strindberg, Bellman och Lyckorus. Passa också på att införskaffa presenter till sommarens alla middagar med grannen, vännerna och bryggfesten för som vanligt blir det några extra fina erbjudanden också.

Vi provar också en isande kall, men ändå rykande het och väldigt välsmakande nyhet från Systembolaget, Nosecco. Den är frisk, fruktig med citrustoner i Proseccostil, helt utan alkohol men med fina bubblor. Perfekt till alla sommarens fester, när man vill vara med och fira men inte dricka alkohol.

Varmt välkommen till vårt Sommarbubbel med S.O.S. torsdagen den 14:e juni från klockan 16.30. Vi bjuder på godsaker så länge de räcker dock längst till ca 20.00. Här kan du hitta vägbeskrivning och karta.

O.S.A Tala gärna om att du kommer så vi vet hur mycket sill som ska läggas in & hur många glas vi ska ställa fram. Skicka oss ett mail på RSVP@cranberrycorner.se,  Du får gärna ta med dig en vän eller två.

Varmt välkommen!