23 July, 2024

Mån-fre 11.00-18.30, lör 11.30-16.30 & sön stängt. Alltid öppet på webbshoppen. Läs mer här!

ÖPPET

Nu har vi åter öppet som vanligt, var-dagar 11.00-18.30, lördag 11.30-16.30.

Nyårsafton och nyårsdagen är det stängt. Vi har också stängt tisdagen den 2 januari för inventering.

Trettonhelgen är det öppet:
Trettondagsafton fredag 5/1 11.00-18.00
Trettondag Jul lördag 6/1 12.00-16.00

Våra ordinarie öppettider Måndag-Fredag 11-18.30, lördagar 11.30-16.30 söndagar 12.00-16.00 från den 1 oktober och fram till julafton.

        Helgdagar har vi vanligtvis öppet 12-16 om de inte infaller en söndag, och inte julhelgen, nyårshelgen           samt midsommar.

 

Under hösten och vintern har vi öppet:

Söndagsöppet från söndagen den 1 oktober. Det betyder att det är öppet varje dag ända till julafton.

Helgdagsöppet på Alla helgons dag lördagen den 4 november öppet 12.00-16.00, på Alla helgons afton stänger vi klockan 17.30.

Extra öppettider inför jul från lördagen den 16 december-23 december. Mer info framöver.

Julafton, juldagen & Julafton stängt.

 

Välkommen till oss.

I hörnet av Svärdvägen i Mörby Centrum finns en av mina största utmaningar någonsin. Men också en av mina största drömmar. Min ambition är att skapa en mötesplats för inredning, inspiration, idéer och saker som ger livet den där lilla extra guldkanten. Kunna skapa en miljö som känns välkomnande och där du får ta all den tid du behöver, även om det bara är för att samla på idéer och intryck. En butik som ska kunna hjälpa dig att tillföra de små detaljerna till ditt liv, ditt hem och din trädgård. Sådant som gör livet lite mer njutbart. Lite mer underbart. Lite mer lekfullt. En butik som hjälper dig att visa omtanke, där vi slår in alla paket med samma omtanke oavsett vad innehållet är värt. En butik där allting är utvalt med omtanke. En butik som du kanske aldrig upplevt förr, men som en butik kanske borde vara. /Lisa Brandt

Har du inte vägarna förbi Mörby är du varmt välkommen in till vår webshop!

 

TIDLÖSA INREDNINGSDETALJER ELLER BARA VÄLDIGT RÄTT I TIDEN
Botanisera bland inredning som sträcker sig från det lantliga Frankrike till kustlivet i New England. Detaljer, möbler och praktiska prylar med mycket charm och personlighet, till dig själv eller någon annan som du också tycker om.Här hittar du några av våra ”baravillha” grejer !

SMAKLÖKARNAS MECKA
Nej, vi är inte en delikatessbutik. Jo, på ett sätt är vi det. Eftersom mat är en naturlig del av ett hem gör vi ingen skillnad på en snygg skål och vad som ligger i den. Vi har samlat några favoriter som vi gärna delar med oss av, allt från världssuccéer till nya spännande smaker. Välkommen in i vårt skafferi!

MED FINGRARNA I JORDEN
För passionerade trädgårdsfantaster, oavsett om man har
en hel äppellund eller en täppa på fönsterbrädan. Här hittar du massor av inspiration och praktiska tillbehör som gör dina fingrar ännu lite grönare. Drömmen om en alldeles egen oas behöver inte vara längre bort än att tillföra några av detaljerna. Så ett litet frö av inspiration!