21 April, 2024

Om oss

 

Om oss!

Hösten 2011 hade jag stora drömmar! Då öppnade jag en ny inredningsbutik i Mörby – Cranberry Corner erbjuder alla de små detaljerna som bidrar till det där lilla extra för hem & trädgård. Numera finns också en del av utbudet i vår butik på nätet.

Tillsammans hoppas jag att blogg och butik ska bli en mötesplats för alla med ett intresse för hem, inredning och trädgård. Min ambition är att varor, inspiration och kunskap ska kunna erbjuda ett brett och varierat utbud av artiklar som bidrar till att kunna skapa en personlig och fantasifull känsla i hem och trädgård.

Bland våra leverantörer finns; THG, PB Home, Nordal, Bruka, Himla, Grand Design,  IB Laursen, Chic Antique, House Doctor, Våxtorps korgar, Affari, Hortensia/Albertines, Secret de Potager, Joseph Bentley, Burgon & Ball, Kew Garden/ Slottsträdgården Ulriksdal, Sting in the Tail,  Comptoir de Famille/ Primstyle, RICE, Crème de la Crème, Iris Hantverk, Hübsch, Lilla Fiskaregatans Trädgårdsbutik, Mill & Mortar, Vassilikos Grekiska delikatesser, Lakrids by Johan Bülow, Montezumas och många, många fler. En del av sakerna kommer också från auktioner och loppisar, så nytt blandas också med riktigt gammalt.

I hörnet av Svärdvägen 3, bara ett stenkast från utgången från tunnelbanan hittar du oss. Vi har öppet veckans alla dagar, på vardagarna till klockan sju och helgen till klockan sjutton, mer info om öppettider och hur du hittar hit, finns här.

Välkomna!

Kontakt: Du möter oss både på Facebook, Twitter, Instagram och Youtube. Men lättast är kanske via mail info@cranberrycorner.se eller telefon  08-753 23 33.

Besök- och leveransadress: Svärdvägen 3, 182 33 Danderyd.

Fakta: Bolagets juridiska namn är C-berry Corner AB  och drivs av Lisa Brandt

 

 

 

3 thoughts on “Om oss

    1. Hej Maria!
      Tack vad du är gullig och vilket lustigt sammanträffande att vi hade samma idé. Jag kan bara säga att det är det roligaste jag har gjort i hela mitt liv, även om jag nog aldrig har jobbat så mycket som nu. Oavsett hur det kommer att gå i framtiden så är jag så otroligt glad för att jag ändå tog mod till mig och prövade. Ser på dina bilder att vi absolut gillar samma saker så jag tror nog att du hade gjort det ungefär på samma sätt som jag. Och det är väldigt roligt att så många tycks gilla samma saker som jag, eller kanske lite tur. För hur det nu än är så går det inte att köpa något på annat sätt än utifrån hjärtat även om man köper in det till en butik. Hoppas du blir nöjd med tvålen också. Handkrämen är också min favorit. Ovärderlig på handfatet och på diskbänken. Välkommen tillbaka snart. Just iste kan man experimentera med hur mycket som helst så det finns några andra varianter som väntar på att få serveras när det blir lite varmare som sagt. Hälsningar Lisa/ Cranberry Corner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *