20 June, 2024

Alla hjärtans dag @ Cranberry Corner

Kärlek, honung och bubbel

Originella original_puss_620x350

Varmt välkomna torsdagen den 4 februari på årets första kundkväll.

Med bara tio dagar kvar till Alla Hjärtans dag och med mörker och slask utanför fönstret finns det nästan bara en sak att göra…. Ta vara på varje tillfälle som bjuds och fixa lite guldskimmer i tillvaron. Varför inte förbereda en riktig super dag till Alla Hjärtans Dag, oavsett om det är för dig själv eller någon annan du gillar nästan lika mycket. I år infaller Valentins namnsdag passande nog på en söndag så för en gångs skull kan det passa med både långfrukost eller brunch.

Originella original_puss_singel_2

Här har vi bullat upp med både lite godsaker och passande små presenter dagen till ära. Dessutom har vi bjudit in Gåshaga Gourmet som presenterar en av vårens härliga nyheter, fantastisk honung från Frankrike. Dessutom provsmakar vi lite romantiska tilltugg såsom goda mandlar, gåslever och rilletter och lite ostar med honung. Som vanligt bjuder vi också på gott att dricka och några fina erbjudanden.

Bild 45

Torsdagen den 4 februari på Svärdvägen 3. Här hittar du vägbeskrivning och karta. Vi börjar vid 17.30 och håller på fram till ca 20.00.

O.S.A Tala gärna om att du kommer lite innan så vet hur många glas vi ska ställa fram.  Skicka oss ett mail på RSVP@cranberrycorner.se,. Du får gärna ta med dig en vän eller två.

Originella original_puss_singel 1

Varmt välkommen

Lisa

 

 

Vill du veta lite mer om honung i allmänhet och den från Miel et Miels i synnerhet kan du läsa lite mer här.

 

Lisa Brandt

 

Alla fina hjärtan kommer från en illustration av Pia Bergvall Lundén, Originella Original och finns att köpa som kort hos oss. Hur hela kortet ser ut kan du se nedan.

 

Originella original_puss