20 June, 2024

Blommor & Bubbel @ Cranberry Corner

After Work bland blommor, blader och bubblande nyheter onsdagen den 31 maj

Så kom den äntligen. Värmen! I morse mötte man lätt yrvakna ögon som alla skvallrade om att man tagit fel jacka idag – för det behövdes ju ingen jacka alls 😉

Och som vi har väntat på det här tecknet –  för visst var  det lätt att tvivla på att det nog ska bli en sommar i år igen. Och nu är den äntligen på väg med stormsteg. Om ett par veckor firas studenter, nationaldag och skolavslutningar. Några veckor till så är det dags för midsommar. Försommaren är en tid full av fester. Och vi vill vara med att fira det skira, gröna och bubblande.

stamp_vattnerska

Onsdagen den 31 maj har vi bjudit in floristen Maria Elmén, Blombolaget, som visar hur du gör de allra finaste buketterna och binder de somrigaste kransarna av både vilda och köpta blommor. Maria som precis har avslutat sin utbildning till florist är passionerat förälskad i blommor och alla vackra buketter man kan omge sig med. Få lite tips till sommardukningen eller kransen till håret. Vill du inte göra själv kan du beställa dina sommarblommor av Maria under kvällen.

bubbly

Minns ni förra årets kallaste succé? J.P. Chenets sparkling Ice Edition, bubbel i läckra små flaskor var en perfekt partyhöjande sommarnyhet med en liten portionspiccolo till var och en. I år har man satsat på en riktigt stor nyhet. Samma goda iskalla bubbel i magnumflaska – garanterat för god för att dricka upp själv. Prova själv.

Som vanligt har vi massor av nyheter och presenter, inte bara till alla studenter, brudpar och födelsedagar utan även till dig själv. Massor av fina saker till sommarvardagen. Det blir också en och annan av mina tilltuggsfavoriter till sommardrinken.

Det låter väl som att onsdagen den 31 maj kan bli en strålande trevlig kväll. Vi börjar vid 17.30 och håller på fram till 20.00. Här hittar du vägbeskrivning och karta.

O.S.A Tala gärna om att du kommer lite innan så vet hur många glas och piccolliflaskor och glas vi ska ställa fram. Skicka oss ett mail på RSVP@cranberrycorner.se, . Du får gärna ta med dig en vän eller två.

 

Varmt välkommen

 

Lisa Brandt

 

     Bilderna är kollage av Maria Elméns blombilder och Ellen Kingfors foton från vårt 5-års jubileum

IMG_0913