30 May, 2024

Sommarens nyheter

Sommartider på Cranberry Corner
& sommarens finaste erbjudande!

SOMMARTIDER 29 JUNI  – 11 AUGUSTI

Äntligen dags för lite efterlängtad semester… för somliga. Några av oss andra blandar lediga dagar med några däremellan på jobbet. Så för dig som har vägarna förbi Mörby har vi öppet hela sommaren men med lite andra öppettider. Då hinner vi både med långfrukosten och kvällsdoppet mellan paketinslagningarna.

  • Måndag – torsdag 11.30-17.30
  • Fredag 11.30-17.00
  • Lördag 12.00-15.00

Har du inte vägarna förbi Mörby är du varmt välkommen in till vår webshop!


DU HAR VÄL INTE MISSAT VÅR WEBSHOP!

Du hittar det mesta av våra produkter på vår webshop. Här hittar du te.x. alla våra tavlor och posters från Sköna Ting med fördelen att få en snabb överblick över motiv och format. På webshopen hittar du också favoriter som Cullisse’s kallpressade rapsolja från Skottland, lite skön sommarlektyr för hängmattan från Novellix eller någon av alla våra fina vattenkannor. Det är inte alltid vi hinner lägga upp alla våra nyheter, men om du ser något på Instagram eller Facebook som du inte hittar på webshopen är det bara att maila oss. Vill du inspireras eller shoppa, välkommen att titta in https://webshop.cranberrycorner.se/. Bästa av allt är att den är öppen dygnet runt.

EN FIN SOMMARRABATT NÄR DU BESTÄLLER!
Så klart vill vi fira sommaren med lite extra värmande erbjudanden både i butiken och i webshopen. Erbjudandet kan bara utnyttjas vid ett tillfälle och gäller ej möbler eller beställningsvaror. Om du handlar för 500:- – 999:- får du 15% rabatt på hela ditt köp. Om du handlar för 1000:- och över får du 20% rabatt på hela ditt köp. Erbjudandet gäller ej möbler eller beställningsvaror och vid ett köptillfälle senast den 12 augusti 2019. Kan inte utnyttjas med andra rabatter.

Ange koden SOMMAR15 eller SOMMAR20 på webshopen (i butiken säger du koden tillsammans med din mailadress.)

Har
du aldrig varit hos oss förut så kan du hitta karta och vägbeskrivning här. Jag hoppas att du får en härlig sommar!

Lisa Brandt

CranberryCornerbw maillogga

På bilden ovan ser du Marie Stendahls fina marina disktrasor. Senaste tillskottet är glasunderlägg som små minidisktrasor. Passar perfekt för båtlivet eftersom de håller både sig själva och glasen på plats när de är lagom urvridna.

SAMLA SOMMARVATTEN
Bästa sommartipset för dina blommor är att samla regnvatten. Om du inte har en tunna så passa på att samla upp regn- vatten i hinkar och vattenkannor när det regnar. Regnvattnet är kalkfattigt något som älskas av blommor och dessutom är det underbart att tvätta håret i. Ska vattenkannorna stå framme är det perfekt med någon av alla våra vatten- kannor! 💦 Finns från små, små på 0,7 liter till balkonglagom på 3-5 liter trädgårdsstora på 7, 10 o 12 liter i massor av fina färger – vita, gröna, röda och blå. Kom förbi och kolla eller kika in på webshopen där du hittar flera av dom.

BEDÅRANDE BREVLÅDORI
Många var ni som ringde oss förra veckan och frågade efter små brevlådor… självklart hörsammade vi det. Nu finns de här charmiga varianterna hos oss. Postlådorna finns i vitt med blå text och rosa med vit text i måtten 25x17x7,5 cm och kostar 195:-.

SENASTE NYTT PÅ WEBBSHOPEN!

Vi lägger upp nya varor på webshopen så fort vi bara hinner. Nu senast hittar du den perfekta sommarlitteraturen men också en och annan skrivbok och kalender. Dessutom de senaste botaniska tavlorna, en och annan skylt samt vattenkannor. Se mer här!

P.S Så roligt! Grattis får man väl säga stolt till vårt kvinnliga fotbollslandslag. Jag gör mitt till segersviten och undviker att titta eftersom de alltid förlorar om jag så ens bara tjuvkikar lite. Men jag har ett litet tips för de kommande magiska matcherna. Välj en passande meny från några andra 2×45 magiska matcher ur Fotbollskokboken av Riki Simic, David Mortimer-Hawkins och Sladjan Osmanagic. Varför inte bankettmiddagen från VM finalen 1958?

GODASTE SÅSERNA TILL SOMMARGRILLEN
Godaste tillbehören till sommarens grillade rätter hittar du hos oss. Många av dom är också utmärkta till marinad också. Ketchup hittar du i massor av varianter; Hot Banana, Smoked Chipotje, Roasted red peppe,  Bloody Mary och Black Garlic. Sedan har du alla heta chillisåser från Meat Lust; Buffalo, Ghost, Sweet Green och deras otroligt goda BBQ sås. Behöver du rök utan eld har du det fantastiska  ekrökta vattnet från Halen Môn och givetvis ingrediensen som förhöjer alla smaker; Black Garlic.
Bästa sommarpresenterna och givetvis till dig själv! Beställ på webshoppen!
Foto North Parade.

SOMMARLEKTYR I FIN PRALINASK
När Lena Hammargren, en av grundarna till Novellix, befann sig på tågstationen i Uppsala en dag på jakt efter något att läsa på tågresan till Stockholm. Resan hem till Stockholm skulle bara ta 40 minuter så någon pocketbok skulle hon inte hinna läsa ut. Tågresan blev utan färdlitteratur, men efter att ha fått syn på Pixi-böckerna framme vid Pressbyråns kassa föddes istället idén till Novellix. Novellix skulle vara som en Pixi-bok för vuxna! Mer än 160 titlar senare finns det ett helt härligt bibliotek av novellsamlingar. Bästa sommar- litteraturen i hängmattan eller som present. Allt från Feel-good, spänning, klassiker, Nobelfavoriter och kärleksnoveller. Kom förbi butiken eller köp dom på webshopen.

I Fotbollskokboken får du som läsare ta del av klassiska anekdoter och berättelser som berört fotbollsvärlden genom åren. ​Det handlar om turneringarna, spelarna, tränarna, supportrarna och framför allt om matcherna: Sverige Brasilien -58, Brasilien Italien -82, IFK Göteborg HSV -82, Milan Barcelona -94 för att nämna några. Varje match har fått sätta tonen för en maträtt och en dryck. Se där – 45 måltider serverade till 45 magiska matcher… Vill du inte laga maten själv är den ju också en perfekt present. Blev Årets kokbok 2013 och juryns specialpris i Gourmand World Cookbook Awards. Finns både i butiken och bland webshopens kokböcker.