20 June, 2024

Försommarfester @ Cranberry Corner

Försommarens alla fester

cykelkorg2 620x350

Kundkväll torsdagen den 26 maj på Cranberry Corner

Snart stundar tiden då man i alla fall får låtsas att just tiden står alldeles stilla, nästan precis som luften kan göra över het asfalt en varm sommardag. Snart är det dags att räkna myggbett på brunbrända ben, gå barfota i daggvått gräs, envisas med att sätta smultronen på strån, låtsas att glass är lika med lunch och vara vaken sent för att insupa dofter från kaprifol, syren och trädgårdsnattviol. Men innan dess brukar det vara en hel hoper med sommarfester, picknickar, skolavslutningar och studentmottagningar som ska bevistas.stamp_garden_partyMen först ut är det alla mammors alldeles egna dag som ska firas innan alla försommarfestligheter sätter in. Här på hörnan dukar vi upp med lite bubbel och några av vårens mest populära provsmakningsfavoriter en gång till. Vi har fyllt upp butiken med både fina presenter, inte bara till mor utan även till alla studenter och avslutningspresenter. De senaste veckorna har vi dessutom fått in massor av fint till både hem och trädgård.

stamp_plantering
Varmt välkommen från klockan 17.30, torsdagen den 26 maj. Vi brukar hålla på fram till 20.00, på Cranberry Corner Svärdvägen 3, snett mittemot tunnelbaneentrén i Mörby Centrum. Här kan du hitta vägbeskrivning och karta.
samp_cake Du får gärna ta med dig en vän eller två. O.S.A gärna till RSVP@cranberrycorner.se så vet vi hur många glas vi ska ställa fram

Varmt välkommen!

Lisa Brandt

stamp_vindsnurra

 

P.S Alla fina illustrationer av Anette Blåberg finns att köpa som stämplar hos oss.