23 July, 2024

Vårbrunch @ Cranberry Corner

Välkommen på vårbrunch lördagen den 30 mars från 11.00

Slutet på mars är en period som firas över hela världen på olika sätt. I österled har det Persiska nyåret Norouz firats i 4000 år, I västerled firas S:t Patrick och ännu längre västerut har Mayafolket firat vårdagjämningen sedan tidernas begynnelse. Här i Norden firades vårblotet mitt emellan midvinter och midsommar och i samband med Ansgars resa genom Sverige byttes Vårblotet mot Vårdagjämningen

Det som de alla har gemensamt är firandet av en tid som är vårrusig, festlig och förväntansfull. Det här är början den tiden då jorden och allt omkring oss vaknar till liv. Det blir ny vår, nytt år och en nystart för inte bara fåglar, växter och natur utan också startskottet för vårbruket. Det är en period som alltid omges med lite magi, lite mystik och mycket folktro.

Givetvis vill vi bjuda till baluns i denna vårystra tid. Se alla vårens nyheter och butiken är redan nu i vårskrud och färdig för både påskfirande, vårbruk och vårfester. Ta med dig vännen, mannen, barnen ja varför inte hela familjen och kom och fira in våren tillsammans med oss.

Till vår vårbrunch har vi laddat upp med allt som hör våren och påsken till. Här finns fjädrar, påskägg, servetter, ljus och massor av påskgott. Vi dukar fram en lite enklare vårbrunch inspirerad av vårens och påskens fester med bubbliga tillbehör och några extra välsmakande erbjudanden mellan klockan 11.00-14.00 lördagen den 30 mars. Därefter fortsätter vi med våra vanliga öppettider fram till 16.30.

Tala gärna om att du kommer lite innan så vi vet hur mycket vi ska bulla upp med. Skicka oss ett mail på RSVP@cranberrycorner.se. Du får gärna ta med dig en vän eller två. Här kan du hitta vägbeskrivning och karta.

 

Varmt välkommen!