20 June, 2024

Bar-b-que@cranberry corner

Bar B Que @ Cranberry Corner

mason jars 620x350

Säsongsavslutning med heta smaker på grillen. Varmt välkommen onsdagen den 27 maj.

Snart stundar tiden då man i alla fall får låtsas att tiden står alldeles stilla, nästan precis som luften kan göra över het asfalt en varm sommardag. Hettan kanske dröjer ytterligare några veckor men det hindrar ju inte att årets bästa middagar fixas utomhus. Grilla har blivit lika synonymt med den svenska sommaren som myggbett, smultron och sillalunch. Så här på hörnan tänder vi upp grillen vårens sista kundkväll och provar några riktigt heta tilltugg, och kollar in de allra senaste och hetaste grillverktygen.

Bar-b-que

Då kommer några av våra leverantörer som har de perfekta tillbehören som får vilken kock som helst att blomstra. Då har vi bjudit in Anne-Lie och Åsa från Cook’n Bloom, två passionerade foodies som står bakom några av de senaste årens mest spännande nya köks- och grillredskap på den svenska marknaden. Lika spännande smaksensationer har Christina från North Parade bjudit på, såsom Black Garlic, Bacon Jam, Chilli Jelly och heta Chutneys och såser från the Garlic Farm för att nämna några. Från Gåshaga Gourmet kommer också Lotta med lyxiga drinktilltugg såsom fantastiska ekologiska mandlar från Spanien, riletter, gåslever från Frankrike och fantastiska kryddor från Mill & Mortar och såser från Kanadensiska Red Maple. I butiken har vi dessutom haft fullt upp med att packa upp varor som passar alla försommarfester, allt från morsdag, studentfester, skolavslutningar, picknickar och sommarluncher.

Som du märker har vi förberett en välmatad, spännande och innehållsrik kväll som vi som vanligt sköljer ner med rosa bubbel och många trevliga erbjudanden.

Vi börjar vid 17.30 och håller på fram till ca 20.00.

Onsdagen den 27 maj på Svärdvägen 3. Här hittar du vägbeskrivning och karta.

O.S.A Tala gärna om att du kommer lite innan så vet hur många glas vi ska ställa fram.  Skicka oss ett mail på RSVP@cranberrycorner.se,. Du får gärna ta med dig en vän eller två.

 

Varmt Välkommen

Lisa Brandt

 

collage_grilla

trim.8E303AED-619C-4B2C-B7A3-69EA963267B1

Klicka på länken och kolla in vår film från kundkvällen. Snacka om produktutveckling. Grillkorgen för grönsaker och annat gott visade sig vara en suverän pop-cornkastrull. Låt majskornen ligga i lite god olja en stund innan, fyll korgen med ett litet lager på botten (det går åt klart mindre än vad man tror) och ställ på grillen, skaka ner majskornen då och då.
Och här kommer också alla vinnarna i vår lilla tävling på kundkvällen som vann allt från just grillbasket, Kokbok, kryddor från Herbaria, bärbar grill, potatisstickor och andra godsaker.
Mia Grönmark
Francisca Sievren-Lönnqvist
Gittan Rengberg
Anne-Lie Forssen
Cecilia Thingwall
Elisabet Loveflo
Lena Hagström
Carina Bollden
Ingeborg Lundgren
AnnKatrin Thimmig