23 July, 2024

Inspirerande höstdukningar

Ett vackert bord ger näring åt själen

autumn-table-620x350

Inspirerande höstdukningar med Anna Bressen, Bressen Home & Garden,

Onsdagen den 28 september klockan 14.00-18.00

Vissa människor har förmågan att med de allra enklaste medel förändra ett rum eller ett middagsbord till ren och skär njutning. Förra påsken kom Anna till oss och gjorde så fina påskdukningar. Dukningar med både glimten i ögat, stor känsla och massor av värme. Vi var helt betagna eftersom vi också visste att hon gjorde det på nästan ingen tid alls. Vad kan då inte Anna göra med en så färgstark och härlig period som hösten?

Vi bad Anna komma och duka upp vårt bord med inspiration till alla höstens alla fester – allt från Gåsamiddag, Skördefest och Mickelsmäss. Anna lär göra det precis som hon är, med en proffsig känsla och massor av värme. Med öga för just detaljerna och en fantastisk känsla för helheten skapar Anna inte bara harmoniska och energigivande miljöer inomhus utan också i trädgården. Något som hon ofta använder sig utav.

kantarell

På onsdagen kan du också träffa Susanna Hveem som representerar inte bara vår stora servett och ljusleverantör, Vinding utan också företaget Sköna Ting som snabbt blivit populära med alla sina produkter och fina posters av gamla botaniska blad. Susanna är också utbildad trädgårdsmästare och har jobbat många år med växter både ute och inne. Passa på att ställa frågor om dina knepiga hörn både inomhus och utomhus.

apelgren

Vill du veta mer om Anna Bressen?

Med sin långa erfarenhet från både butik och mässor inom mode och inredningsbranschen hjälper Anns  även företag med butiksinredning, mässtyling eller homestyling inför en bostadsförsäljning. Till Anna kan du komma med både en önskan om några timmars inspiration, tips och idéer om du vill göra resten av arbetet själv eller ta hjälp med hela projekt där hon hjälper till i hela arbetet från ax till limpa. Läs mer om Anna på Bressen Home & Gardens hemsida.

 

cc5ar

Evenemanget är en del av Cranberry Corners 5 års-firande. Hos oss händer det något spännande varenda dag under vecka 39, med start måndagen den 26 september till och med söndagen den 2 oktober. Vill du läsa mer om vårt firande och ta del av resten av programmet kan du hitta det här. 

Alla våra evenemang är i vår butik på Svärdvägen 3. Här kan du hitta vägbeskrivning och karta. Inget av dem kostar något och det behövs ingen förhandsanmälan till evenemangen på dagtid.

 

 

dags-att-duka