23 July, 2024

Födelsedagsmingel med bubbel och höststyling

Kom och skåla in det nya året med oss!

cranberrydrink-black-logo-620x350

Födelsedagsmingel med inredningsinspiration och hösttrender med Anna Hänström,

In the Mood for Things, Torsdagen den 29 september klockan 17.00-21.00

För fem år sedan beskrev jag de här sista veckorna innan öppningen som en tid av både våndor och förväntan. Jag berättade om lådor och kartonger som burits fram och tillbaka. Möbler som släpats än hit och än dit. Kloka, generösa och idérika vänner som bistod med inspiration och hjälpande händer. Det hade målats, det hade spikats, burits och kånkats och skrattats en hel massa.  “Sakta växer det fram någonting som förhoppningsvis ska kunna bli en plats man gärna besöker igen och igen,” skrev jag då… och det känns som vi lyckades rätt väl. Under de här åren har jag fått möta ytterligare så många nya härliga och roliga människor. Och jag hoppas så att alla gamla och nya vänner vill komma och fira de här första fem åren tillsammans med oss.

 

Precis som för fem år sedan firar vi oss själva dagen innan själva födelsedagen. Då ställer vi till med ett härligt födelsedagsmingel. Vi har bjudit in Art Directorn, stylisten och projektledaren Anna Hänström som gjort otaliga inredningsreportage i tidningarna Lantliv, Drömhem & Trädgård, Hus & Hem och Residence Magazine för att nämna några. Anna kommer att ge oss tips på hur vi med några enkla medel kan förändra där hemma utan att vi behöver riva ut hela huset. Hon kommer också visa lite hur hon jobbar, lite av höstens trender och ge tips och råd. Det blir lite ”prova-på-själv” och tävling med fina priser (tävlingen håller på längre än själva kvällen). Vill du inspireras lite i förväg av Anna kan du följa henne på hennes Instagram sida In the Mood for Things.

 

ornament

Vi får också besök av Robert Stridsberg från Lakridz av Johan Bülow – Svenskarnas favoritlakrits nummer ett. Passa på att provsmaken årets hetaste lakritsnyhet – D – mjuk lakrits omgiven av den finaste belgiska chokladen och sedan salt and caramel och prova några av årets årgångslakritsar.

Vi blev ju helt kära i vårens lilla nyhet på bubbelhimlen. Givetvis det självklara valet att fira in det nya året med. Så kom och skåla med oss i iskallt bubbel i läckra små piccoloflaskor från JP Chenet. Behöver du tips på godaste middagsvinet finns också Cecilia från våra grannar vinhuset Stellan Kramer på plats och ger goda tips som både passar till vinet eller fredagsdrinken.

Vi bjuder även på en annan välsmakande nyhet – eller rättare sagt en av de mest belönade snacksen någonsin. Pipers Crisps har vunnit Great Taste Awards 31 gånger sedan 2007 och utsetts till Best Snack Brand 4 gånger de senaste åren av Fine Foods Digests läsare. Har vi tur hinner vi få hem årets nyhet smaksatt med vild timjan och rosmarin plockad på sluttningarna av Atlasbergen öster om Casablanca.

Givetvis serveras det dessutom härliga erbjudanden och specialrabatter även denna kväll.

Vi börjar vid 17.00 och håller på fram till ca 21.00 torsdagen den 29 september på Svärdvägen 3. Här kan du hitta vägbeskrivning och karta.

O.S.A Tala gärna om att du kommer lite innan så vet hur många små piccoloflaskor vi ska kyla. Skicka oss ett mail på RSVP@cranberrycorner.se, Du får gärna ta med dig en vän eller två.

 

cc5ar

 

Evenemanget är en del av Cranberry Corners 5 års-firande. Hos oss händer det något spännande varenda dag under vecka 39, med start måndagen den 26 september till och med söndagen den 2 oktober. Vill du läsa mer om vårt firande och ta del av resten av programmet kan du hitta det här