23 July, 2024

Sommaravslutning @ Cranberry Corner

Sommaravslutning med hetta @ Cranberry Corner

grillnyheter620x350

Säsongsavslutning med het grill onsdagen den 15 juni .

 

Vi kör en favorit i repris, tänkte vi, eftersom årets bästa middagar faktiskt fixas utomhus. Grilla har blivit mer synonymt med den svenska sommaren än myggbett, blåbär med mjölk och färskpotatis. Så här på hörnan tänder vi upp grillen säsongen sista kundkväll och provar några riktigt heta tilltugg.

 

Christina från North Parade tar med sig både några gamla favoriter och årets nya heta favoriter som Bananketchup och de riktigt spicy chillisåserna Smokey Naga, Scotch Bonet och Jalapeno Lime. Dessutom kommer Åsa & Anne-Lie från Cook n’ Bloom tillbaka och visar lite fler roliga och smarta nyheter och grilltillbehör som gör dig till en mästare både vid grillen och i köket.

Som vanligt blir det massor av gott att provsmaka och härliga sommarerbjudanden.

 

Vi börjar vid 17.30 och håller på fram till ca 20.00.

 

Onsdagen den 15 juni på Svärdvägen 3. Här kan du hitta vägbeskrivning och karta.

 

O.S.A Tala gärna om att du kommer lite innan så vet hur många glas vi ska ställa fram. Skicka oss ett mail på RSVP@cranberrycorner.se, Du får gärna ta med dig en vän eller två.

 

 

Varmt välkommen

 

Lisa Brandt

 

 

Klicka här på länken  och kolla in vår film från vår grillkväll förra året. Snacka om produktutveckling. Grillkorgen för grönsaker och annat gott visade sig vara en suverän pop-cornkastrull. Låt majskornen ligga i lite god olja en stund innan, fyll korgen med ett litet lager på botten (det går åt klart mindre än vad man tror) och ställ på grillen, skaka ner majskornen då och då. Sedan är det bara att vänta på poppandet. Salta och njut.

 

sommaravslutning 62x425