20 June, 2024

Oktoberevent: Black and Black @ Cranberry Corner

Black is back @ Cranberry Corner

Black and black

Välkommen torsdagen den 31 oktober på Cranberry Corner

Den sista oktober markerade förr gränsen mellan sommarhalvårets värme och överflöd och vinter- halvårets kyla och knapphet. Men det var förr det. Numera flyttar vi värmen inomhus, tänder ljus och låter vidskepelse och magi snarare bli en del av lite festligare inslag i vardagen.

Själva tänkte vi passa på att fira in den gamla keltiska nyårsaftonen den 31 oktober med ett storslaget möte mellan svart och svart och de mörka smakernas mästare när Queen of Licorice, Elisabeth Johansson möter madame Black Garlic, Christina Gotzl.

Elisabeth har sedan vi träffade henne senast kommit med en ny kokbok helt tillägnad Lakrits och har massor av roliga och spännande med recept på det godaste med lakrits. Christina har varit runt och träffat delikatessverige och har några nya spännande kombinationer, recept och smaksensationer med den svarta vitlöken. Detta tänkte vi passande skölja ned med ett glas kall och välsmakande Bloody Mary. Vem vet, kanske den blir spetsad med både svart vitlök och lakritspulver.

De senaste veckorna har vi dessutom haft fullt upp med att plocka upp sändning efter sändning med varor så butiken är fullmatad med höstens nyheter och som vanligt har vi både extraerbjudanden och rabatter under kvällen.

Vi ses torsdagen den 31 oktober från klockan 17.30 och håller på fram till ca 20.00 på Svärdvägen 3. Här kan du hitta vägbeskrivning och karta.

O.S.A  Ta gärna med dig en vän och berätta gärna om du kommer senast den 30 oktober till RSVP@cranberrycorner.se

Varmt välkommen!

 

P.S

lakrits-pulver-255x300  20110207102133_extra_image_filename_3_bg_with_segments

Här kan du läsa lite mer om Lakrits och här kan du läsa lite mer om Black Garlic.