23 July, 2024

Februari Event: Gourmet Tuesday

Gourmet Tuesday @ Cranberry Corner

Välkommen tisdagen den 19 februari på en välsmakande afton.

”Go mad, møed mad, mad i rättan ti” har alltid varit en skånings mått på det goda i livet och livskvalitet. Med betoning på det goda i livet, utan att för den skull behöva gå till överdrift vad gäller mängden, så kan man säga att finsmakaren i oss alla gärna väljer hög kvalitet eftersom det räcker med det lilla för att ge stor smak och upplevelse.

Att välja produkter som är producerade med naturliga råvaror, utan extra tillsatser och på ett sätt som är hållbart både för oss själva och miljön är alltid en dubbel vinst. Enligt den amerikanska mästerkocken Dan Barber är det mest ekologiska valet av en råvara, oftast även det mest etiska valet, och det är i princip nästan alltid, även det mest välsmakande och delikata valet. Vinsten blir mer näring, rikare smak och för djur, natur och moder jord ett både mer etiskt och klokt val för framtiden.

 

 

Gåshaga Gourmet

 

Tisdagen den 19 februari kommer Lotta och Fredrik från Gåshaga Gourmet och berättar om och framförallt låter oss provsmaka på, en del av deras varumärken, några av dem gamla bekanta på Cranberry Corner och några nyheter:

 

Mill & Mortars nyskördade kryddor av finaste kvalitet och ekologiska spanska mandlar, Château d’Estoublons prisbelönta viner, olivoljor och tapenader, Carabreizh smörkolakrämer från Bretagne underbara både kalla och varma, Sally Williams prisbelönta och handgjorda nougat av högsta kvalitet från Sydafrika och Bonne Mamans marmelader med bara naturliga produkter, hög frukthalt och utan konserveringsmedel.

 

Som vanligt bjuder vi även på andra goda tilltugg, gott att dricka och extra erbjudanden. I butiken är det dessutom massor av nya varor och fullt av nyheter för våren. Vi börjar klockan 17.30 och håller på fram till ca 20.00, och du är välkommen när det passar. Lotta och Fredrik finns tillgängliga med både smakprov och frågor under hela kvällen. Vill du veta lite mer om Gåshaga Gourmets olika produkter kan du läsa mer här.

Tisdagen den 19 februari på Svärdvägen 3, Här kan du hitta vägbeskrivning och karta

O.S.A den 18 februari till RSVP@cranberrycorner.se , du får gärna ta med dig en vän eller flera.

 

Varmt välkommen!

 

 

Vill du läsa lite mer om Mill & Mortars kryddor kan du göra det här.