30 May, 2024

Varumärken & Leverantörer

Cranberry Corners varumärken och leverantörer.

 

inredning detaljer danderyd

 

 

 

THG står för Trade House Gothenburg och är ett familjeägt företag som startade 1993. Deras mission är att förse ledande inredningsbutiker i både skandinavien och europa med moderna, men samtidigt klassiskt formgivna inredningsdetaljer och möbler. De har en förkärlek för inredningsdetaljer som är vackra och som samtidigt har en funktion. Glas, nickel, trä och drivved möts i en härlig blandning som ofta för tankarna till New England eller vårt eget kustliv. Här kan du se bilder på några av våra produkter från THG.

inredning detaljer PB Home Cranberry Corner Danderyd

 

 

 

 

 

PB Home är ett företag med basen i Trollhättan, som drivs av Pia & Benn. Tillsammans med sina medarbetare har en passion för inredning i allmänhet och klassiskt-samtida inredning i synnerhet. Det började med en butik i början på 90-talet och är idag en internationell inredningsgrossist med egen tillverkning – något som bidrar till att den höga kvaliteten. De gör bland annat vackra, skåp, bord och stolar i en klassisk, ofta lite kolonial och fransk stil. Inredningsdetaljerna kompletterar och oftast blir det både vintage och patina utan att kännas shabby – bara chict. Här kan du se bilder på några av våra produkter från PB Home.

inredning detaljer Cranberry Corner Danderyd

 

 

 

 

 

Nordal är ett danskt, familjeägt företag som grundades 1991 och har blivit hela familjens hjärtebarn och livsstil. Det började med en serie vackra gamla indiska möbler och snart startade de sin egen produktion av ett brett spektrum av interiörprodukter i ofta härligt glada färger. Idag skapar de fyra kollektioner per år, som produceras av skickliga hantverkare i Fjärran Östern som distribueras till stora delar av Europa och USA. Sortimentet är brett – från vackra och funktionella möbler, porslin och belysning till lite mer poetiska tillbehör som tillför romantik och humor till inredningen. Här kan du se bilder på några av våra produkter från Nordal.

 

inredning detaljer cranberry corner danderyd

 

 

 

 

Bruka Deras idé är enkel  – att kontinuerligt utveckla spännande kvalitets produkter i nya färger och former, ett tidsenligt koncept som riktar sig till det moderna hemmet. Med tiden har det visat sig att de har skapat tidlösa koncept som håller över åren. Både tack vare en enastående kvalitet, men också tidlös design. Bruka designs produkter finns representerade i 350 inredningsbutiker i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Schweiz, Spanien & Italien.

 

inredning detaljer cranberry corner danderyd

 

 

 

 

Comptoir de Famille Franska Comptoir de Famille startade för 20 år sedan. De ger oss produkter med charm och enkelhet från förr, inspirerade av den franska landsbygden. De vill återanvända de gamla idéerna i vår moderna vardag. Sin inspiration hämtar de från loppisar och auktioner runt om i frankrike. Oavsett om det är möbler, keramik, glas, detaljer, ljus eller dofter så strävar de efter hög kvalitet till rimliga priser. Här kan du se bilder på några av våra produkter från Comptoir de Famille.

 

Inredning detaljer cranberry corner danderyd

 

 

 

RICE är ett danskt företag för inredning och husgeråd. De är kända för sina färgstarka tallrikar, glas, bestick, lådor m.m. i melamin, för sina handgjorda korgar och lådor för förvaring och  sitt vackra, handmålade italienska porslin.  Oavsett vilken vara som du hittar hos Rice så har de alltid samma ambition – att få omge oss med läckra, färgstarka vardagsnära saker som vi använder dagligen – De är jordnära men samtidigt roliga och funktionella. De vill färga oss lyckliga när vi är tvättar, städar, bakar och kopplar av.   Rice har också ett stort hjärta och stark sociala etik. De stödjer Global Compact, och de är det första skandinaviska bolaget som är certifierad av SA8000-standarden, som bygger på projekt med deras leverantörer runt om i världen. Här kan du se bilder på några av våra produkter från Rice.

 

inredning detaljer cranberry corner danderyd

 

 

 

 

 

IB Laursen  Ltd började som en liten möbelaffär i Ribe för 40 år sedan och växte med åren till ett stort grossistföretag. Stilen är skandinavisk, en hel del lantligt och med ambitionen att erbjuda vackra och funktionella produkter och möbler. Bland annat kommer den populära Mynte-serien från IB Laursen som har blivit kocken Leila Lindholms favoritporslin. Här kan du se bilder på några av våra produkter från IB Laursen.

 

inredning detaljer cranberry corner danderyd

 

 

 

Chic Antique designar och producerar interiör och inredningsartiklar i en stil som är både unik och rustik blandat med en hel del fransk romantik. Idé till företaget kom vid en resa till Sydfrankrike där dåtidens vackra saker på marknadsborden gav inspiration till designidéer och produkter. Vackra, gamla saker som ser ut som de såg ut i gamla tider. Inredning för hem och trädgård med massor av charm som många förknippar med Shabby Chic och lantstil. Här kan du se bilder på några av våra produkter från Chic Antique.

 

Sidan är under arbete, här nedan ser du ytterligare leverantörer, alla med en historia och en tanke som stämmer väl överens med Cranberry Corner.

 

Artwood

House Doctor

Frejas Boning

Trademark Living

Grand Design

Affari

Trademan

Joseph Bentley

Burgon & Ball, här kan du läsa ett blogginlägg om några av produkterna från Burgon & Ball.

Lilla Fiskaregatans Trädgårdsbutik

Kew Garden, Här kan du läsa ett blogginlägg om Kew Gardens krukor.

Slottsträdgården Ulriksdal

Sting in the Tail

Hortensia/Albertines

Secret de Potager

Våxtorps korgar

Crème de la Crème, Här kan du läsa ett blogginlägg om Crème de la Crèmes fat och Ida Överby.

Iris Hantverk

Originella Original

Kort & Konst

Mill & Mortar, Här kan du läsa ett blogginlägg om Mill & Mortars kryddor och Iben Buchert.

Pärlans Konfektyr

Gåshaga Gourmet

Vassilikos Grekiska delikatesser

Lakrids by Johan Bülow

Montezumas

Kookaburra – Australiensisk lakrits

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *