20 June, 2024

Trädgårdsmåndag med Good Garden

Trädgårdsmåndag –

Höstbruket i trädgården

odds_n_ends_tulip_fix_620x350

Måndagen den 26 september klockan 14.00-18.00 med Anette & Tina Blåberg, Good Garden

Vi fyller 5 år och det vill vi fira med en hel vecka fylld av inspiration, fina erbjudanden och härliga möten. Först ut är vår trädgårdsmåndag tillsammans med Anette & Tina Blåberg från Good Garden. Att måndagar är högtidsdagar för trädgårdsmänniskor har SVT lärt oss sedan flera år tillbaka och vi fortsätter bara traditionen. Sista måndagen i september är det hög tid att ta tag i höstbruket och planera för nästa vårs blomning.

Passa på att bolla idéer med Anette & Tina som också ger tips på hur du samlar fröer, hur olika fröer ser ut och hur man bäst tar vara på dom. Dessutom får du hjälp att planera och plantera de där första härliga vårlökarna och vilka sorter som tar vid efter varandra och ger en lång härlig blomning. De första vårblommorna planteras nu.

Anette har också tagit fram en färdig mix av liljeblommande tulpaner och krokus som ger en lång och härlig blomning och en lite mer rådjurssäker variant. Just den här dagen finns de att köpa hos oss. Du kan också passa på att köpa vår fina sättvitlök från the Garlic Farm på Isle of Wight. Och som man kan förvänta sig en härlig trädgårdsmåndag så blir det både en hel del rabatter (!) och extraerbjudanden.

Anette & Tina Blåberg är utbildade inom trädgård, design, verksamhetsutveckling, hälsa och sjukvård. Till vardags jobbar de med att skräddarsy gröna utrymme och trädgårdar, med betoning på hälsa och trädgård för både företag, organisationer och privatpersoner. På Good Gardens hemsida kan du läsa mer om det här området och se på några av deras uppdrag från skolgårdar, äldreboenden, företag och privatpersoner.
cc5ar

Evenemanget är en del av Cranberry Corners 5 års-firande. Hos oss händer det något spännande varenda dag under vecka 39, med start måndagen den 26 september till och med söndagen den 2 oktober. Vill du läsa mer om vårt firande och ta del av resten av programmet kan du hitta det här. 

Alla våra evenemang är i vår butik på Svärdvägen 3. Här kan du hitta vägbeskrivning och karta. Inget av dem kostar något och det behövs ingen förhandsanmälan till evenemangen på dagtid.

 

Varmt välkommen!