23 July, 2024

Du har väl inte missat våra kundkvällar?

Mat, musik, nyheter och möten!

Välkommen till våra kundkvällar

Nästan varje månad viker vi en kväll för lite roligare möten och lite annan upplevelse av att handla. Våra kundkvällar har varit ett återkommande nöje för både oss som jobbar på Cranberry Corner och våra kunder.

Det började med en Champagne Friday för snart fyra år sedan och nu har vi nog kommit upp i 35 olika evenemang med olika teman. Varje kväll är ett otroligt roligt minne av möten med både er kunder och våra härliga leverantörer. Några av kvällarna har vi kunnat njuta levande musik med artister som Peter Getz, Erik Borelius och Nicke Wagemyr. Det har varit Jazz, Bozza, gitarrmusik och Frank Sinatra.

Låt dig inspireras av kvällarna via länken nedan och anmäl dig till vårt nyhetsbrev så missar du ingen inbjudan.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Här kan du se alla våra kommande och tidigare evenemang på Cranberry Corner.