23 July, 2024

Another year older

Kom och fira vår ettårsdag med oss!

 

För snart ett år sedan slog vi upp dörrarna för första gången här på hörnan. Många var de vänner, familj och hantverkare som då hade hjälpt till att realisera drömmarna att förändra en tråkig kontorslokal till en  annorlunda affär.  Då firade vi startskottet. Nu firar vi vårt första år.

För lite drygt ett år sedan skrev jag – “Man måste nog vara lite galen, lite våghalsig, lite ängslig och emellanåt lite livrädd för att hitta en balans mellan det möjliga och det som ger drömmar näring och energi att förflytta sig framåt. Aldrig anade jag från början att det skulle ta så mycket tid, vara så svårt, kännas så läskigt och vara så fantastiskt roligt.” Under det här året har vi fortsatt att utvecklas och vidareutvecklat det som var grundidén, men nu tillsammans med alla er som kommer in och handlar. Till vår glädje är ni fulla av idéer, glada tillrop och bra tips. Och aldrig anade jag att det roliga bara kunde bli ännu mer roligt.

Så kom och fira med oss. Fira att ett år har gått och början på det andra. Söndagen den 30 september mellan klockan 16.00-19.00 blir det bubbel, glam och ett-årskalas. Butiken är full av nya varor. Vi har vässat saxarna, övat på paketinslagning,  och har som vanligt lite extraerbjudanden och rabatter.

Har du inte möjlighet att komma på söndagen så kommer vi försöka förgylla dagarna i sann födelsedagsanda redan från torsdagen den 27 september med olika erbjudanden, provsmakningar och festligheter.

När: Söndagen den 30 september. Vi börjar klockan 16.00 och håller på fram till 19.00.

Var: Svärdvägen 3, ett stenkast från T-banan i Mörby Centrum. Här kan du hitta vägbeskrivning och karta.

O.S.A 28 september till RSVP@cranberrycorner.se

Välkommen!

Vill du läsa lite om hur det var för ett år sedan kan du titta här:

Hur allting började…

Det rivs och det byggs och det börjar hända saker….

 

One thought on “Another year older

Comments are closed.