30 May, 2024

Höstsamling i oktober @ Cranberry Corner

Höstsamling på Cranberry Corner

Varmt välkommen till en liten höstsamling torsdagen den 13 oktober.

Det finns ingen härligare höst än den när sommaren dröjer sig kvar. Man får frossa i jordiga färger, tända ljus och krypa upp i soffan, samtidigt som man får ta av sig jackan som blev för varm och njuta en kopp kaffe på trappan i solen som dyker upp emellanåt. Tid att njuta med andra ord. 

Längtat har nog de flesta också gjort efter den här frikostiga tiden som kallas skördetid. Skogen är just nu överfull av både Karl-Johan och herr Kantarell och i år dignar äppelträden av söta äpplen. För de som saknar egen täppa kan man med fördel även skörda i butiker och på marknader. För höstskörden finns både blomsaxar, äppelplockare, svampknivar, korgar, sekatörer och en och annan syltburk. För trädgårdens höststök finns massor av härliga trädgårdshandskar, lökarna som ska i jorden och givetvis den finaste lövräfsan.

Cranberry Corner står just nu i sin allra färggladaste höstskrud och både på webshopen och i butiken är det fullt med höstens härliga nyheter. Varför inte bjuda in till en liten höstsamling, tänkte vi, när det nu är så längesedan vi hade en kväll, så där som förr med lite provsmakningar, tilltugg och gott att dricka. Då kan du passa på att botanisera bland höstens alla nyheter, träffa vänner, grannar och andra trevliga människor. Som vanligt har vi specialerbjudanden och extra rabatter.

Vi ses torsdagen den 13 oktober från klockan 17.30 och håller på fram till ca 20 på Svärdvägen 3  Här kan du hitta vägbeskrivning och karta.

O.S.A Tala om att du kommer senast någon dag innan till RSVP@cranberrycorner.se så vi vet hur många glas vi ska ställa fram. Du får gärna ta med dig en vän eller två som du kan anmäla samtidigt.

Varmt välkommen!

MISSA INTE ALLA FINA NYHETER I WEBSHOPEN!

Varje dag packar vi upp nya sändningar och nästan lika snabbt lyckas Anki få upp det på webshopen. På webshopen får du en perfekt översyn på alla olika kategorier och alla nyheter som kommer in. Läs mer om spännande leverantörer och extra features. Just nu finns massor av plädar, ljus, kransar och ljusmanschetter som ger lite extra höstkänsla och dom underbara handgjorda sammetspumporna från Wisconsin i USA. Men här hittar du också doftljus, rakställ och nya härliga tekoppar – Fars Dag väntar runt hörnet. Webshopen hanteras från butiken så om du har några frågor eller önskemål så är det bara att slå en signal eller maila så hjälper vi dig.
Se här alla de senaste nyheterna som lagts upp på webshopen!

P.S Nu på fredag firar vi födelsedag! Då är det elva år sedan vi slog upp dörrarna första gången och även om elva både är lite udda och ojämnt vill vi fira det lite extra, läs mer nedan.
Söndagen den 2 oktober kör vi sedan igång med söndagsöppet igen. Det betyder att vi nu kan ses varje dag ända fram till julafton

 

CranberryCornerbw maillogga

De otroligt fina illustrationerna är gjorda av Anette Blåberg som förutom formgivare också driver företaget Good Garden tillsammans med sin syster Katarina. Good Garden skräddarsyr hälsoträdgårdar för organisationer och näringsliv  Anettes fina stämplar med trädgårdstema finns att köpa hos oss i butiken.

KAN DU INTE KOMMA IFRÅN DEN 13? BESÖK OSS DIGITALT ISTÄLLET

Är det så att du inte har möjlighet att komma ifrån torsdagen den 13 oktober. Lugn! Vi har det perfekta konceptet för en lyckad kväll framför datorn med rätta musiken, doften från varm äppelcider och ett extra fint erbjudande.

  1. Sätt på vår spellista Autumn Leaves på Spotify, följ länken HÄR
  2. Gör iordning en kopp med ångande varm, kryddad äppelcider. Receptet på klassisk hot apple cider och hur du gör hittar du på vår hemsida, Läs mer här!
  3. Surfa in på vår webshop och botanisera runt bland alla olika kategorier eller gå direkt till listan med alla de senaste nyheterna. Du hittar dom här!

Du kan nästan inte komma närmare en perfekt kundkväll på Cranberry Corner… nja det ska väl då vara våra trevliga rabatter och erbjudanden. När du kommer till kassan på webshopen så anger du koden HÖSTSAMLING. Då bjuder vi på 15% rabatt på hela ditt köp*.

* Erbjudandet gäller mellan klockan 10.00-23.59 torsdagen den 13 oktober. Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller ej på möbler eller beställningsvaror. Vi reserverar oss för att vissa varor kan ta slut.

I ÅR BJUDER VI IN TILL ADVENTSFRUKOST DEN 19/11

I år ligger första advent redan söndagen den 27 november så i år infaller vår traditionella adventsfrukost redan lördagen den 19 november. Mer information kommer senare men boka redan nu in datumet.

VI FYLLER 11 ÅR 

Tiden går fort när man har roligt. Och vi har haft så otroligt roligt tillsammans med er i butiken. Elva år kanske inte låter så våldsamt mycket, men för oss är det stort. Fredagen den 30 september är det 11 år sedan vi slog upp dörrarna första gången och även om elva både är lite udda och ojämnt vill vi fira det lite extra under dagen.

Givetvis har vi förberett med extra mycket varm äppelcider och korkat upp årets jullakrits från Bülow tillsammans med favoriten A som varit med oss från starten. Godaste chokladen från Venchi tänkte vi också bjuda lite provsmakning på. Venchi som kanske räknas till en av världens finaste choklader. Med sina140-års passionerade erfarenhet lyckas de i alla fall göra gudomligt god sådan.

Men vi vill ju också bjuda på en liten present. Om du säger “Grattis på födelsedagen!” bjuder vi på 11% RABATT på hela ditt köp när du handlar för mer än 200:-. Samma erbjudande gäller även på webshopen där du bara anger koden GRATTIS11 i kassan.

Erbjudandet gäller endast fredagen den 30 september. Gäller ej möbler och beställningsvaror och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Vill du se lite fler bilder från när det begav sig kan du se ett litet bildgalleri på vår hemsida. Läs mer här!

På bilden ser du två av våra medarbetare, Moa och Elsa Scilla, för tio år sedan som delade ut tepåsar utanför Mörby Centrum i samband med vår ettåriga födelsedag.

NU BLIR DET SÖNDAGSÖPPET 12-16

Från och med söndagen den 2 oktober har vi söndagsöppet resten av året. Det betyder att vi från och med denna helg har öppet varje dag ända fram till jul 😉

Öppettider i butiken
Måndag-torsdag 11.00-18.30
Fredag 11.00-18.00
Lördag 11.30-16.30
Söndag 12.00-16.00

På Webshopen är det alltid öppet!