20 June, 2024

Adventsfrukost på Cranberry Corner

Välkommen till en morgonstund i adventstid på Cranberry Corner 🎄​

VÄLKOMMEN TILL VÅR  ADVENTSFRUKOST LÖRDAG 20/11 KLOCKAN 10.00

Nu står vi inför den allra mörkaste tiden på året och dagarna är aldrig så korta som nu. I det skumma ljuset, de långa skuggorna och de mörka hörnen trodde man förr att det lurade både vättar, tomtar och annat skrômt så det är inte så konstigt att vi med tiden valt att göra december och advent till ljusets högtid. Visst är det vackert när vi sprider allt ljus runt omkring oss och det är nästan lite magiskt när man ser alla glimmrande ljus i trädgårdar och alla fönster med adventsstjärnor och adventsstakar i vintermörkret.
lucias_staffan_blaberg

Vi gör mer än gärna vårt lilla extra för att hjälpa till att sprida lite extra ljus och glädje nu i adventstid. Numera har det dessutom blivit en liten jultradition här på Cranberry Corner, vår adventsfrukost, lördagen veckan före första advent. Till vår “adventsfrukost” har vi förutom kaffe, varm äppelcider och julgotter även laddat upp med allt som hör julen till. Här finns både tomtarna, änglarna, ljusen, pyntet och alla klapparna. Dessutom bjuder vi på några extra fina erbjudanden, ja allt du kan tänka dig som gör en magisk advent och inspirerande jul.

Vår adventsfrukost börjar lördag morgon den 20:e november klockan 10.00 och vi fortsätter fram till klockan 12.00. Därefter har butiken öppet precis som vanligt fram till 16.30. Nu har vi också söndagsöppet 12.00-16.00 fram till jul.

O.S.A Tala gärna om att du kommer lite innan så vi vet hur mycket vi ska bulla upp med. Skicka oss ett mail på RSVP@cranberrycorner.se. Du får gärna ta med dig en vän eller två.

Här kan du hitta karta och vägbeskrivning till oss, Svärdvägen 3 i Mörby är adressen.


Hos oss är det jul. Mycket jul. Här hittar du massor av fina julkulor, magiska julfigurer, tomtar, änglar och kottar att hänga i granen trängs med ännu fler tomtar, en och annan ängel, ljusslingor, ljus, servetter och massor av härliga ljusmanschetter. Här hittar du adventskalendrarna, julgodiset, julklapparna och tillbehören till både julbaket och julstöket i köket. Ja här hittar du nog nästan allt som behövs för att komma i julstämning. Men som vanligt skyltas det inte bara fint i butiken i Mörby. Det är minst lika fint på vår webshop där flitens lampa lyser oförtrutet och det publiceras massor av nyheter varje dag. Håll bara ögonen öppna efter vår ★★CHRISTMAS 2021 POP-UP★★ där bjuds du på ett innehåll som kan ge både Grinchen och Mr Scrooge den rätta julkänslan.

Allt du handlar på webshopen hanteras hos oss i butiken. Det gör att du enkelt kan lägga din order i webshopen, meddela oss önskemål om inslagning eller om det är någonting annat du vill att vi lägger ett extra öga på. Mejla eller slå oss en signal om det är någonting du undrar över. Välj att betala via Klarna med kort, på faktura eller om du hellre swishar eller betalar vår butik vid upphämtning. Välj sedan om du vill hämta upp eller att vi skickar, antingen till dig eller om du vill att vi skickar direkt till någon annan som du också tycker om.

Perfekt för dig som bor långt bort, har svårt att hinna med eller bara vill inspireras och få en liten överblick av allt fint vi har som har kommit in.

Varmt välkommen lördagen den 20 november. Här kan du hitta vägbeskrivning och karta,
och varmt välkommen redan nu till vår ★ CHRISTMAS 2021 POP-UP ★

vinterskrud_blaberg

Illustrationerna är gjorda av Anette Blåberg. Hennes fina stämplar finns att köpa i butiken.