30 May, 2024

Gott Nytt År

Gott Nytt 2021 önskar vi er alla ✨


Nyår och årsskifte. Just i år firas detta kanske hos de flesta lite annorlunda. Oavsett om vi är tillsammans eller väljer att tillbringa årets sista timmar för oss själva är det inte fel att skänka året som gått, och året som ska komma, en tanke och en stunds reflektion.

Annars brukar ju början av året vara känd för att vara den mest strävsamma tiden, när slantarna tycks ta slut snabbare än väntat. Då gäller det att investera dom klokt. En gammal vän påminde mig en gång om vad de gamla kineserna rekommenderade för att ge livet mening. Någonting att ta med sig detta nya år.

Om du bara har två mynt kvar i världen
köp då ett bröd för den ena, och en lilja för den andra.
Brödet för att hålla dig vid liv och blomman för att ha något att leva för….

Ett riktigt gott nytt och spännande år önskar vi er alla. 2021 känns löftesrikt.

Nyårsafton och Nyårsdagen har vi stängt. Lördag har vi öppet som vanligt 11.30-16.30 och nu har vi återigen stängt på söndagar. Trettondagsafton, tisdag 5 januari är det öppet 11.00-17.00 och Trettondedag jul, onsdagen den 6 januari 12.00-16.00.