19 March, 2024

Adventsfrukost 2019

Välkommen till vår traditionella Adventsfrukost lördagen den 23 november från klockan 10.00.

Nu står vi inför den allra mörkaste tiden på året och dagarna är aldrig så korta som nu. I det skumma ljuset, de långa skuggorna och de mörka hörnen trodde man förr att det lurade både vättar, tomtar och annat skrômt så det är inte så konstigt att vi med tiden valt att göra december och advent till ljusets högtid. Ja visst är det vackert när vi sprider allt ljus runt omkring oss och visst är det nästan lite magiskt när man ser alla glimmande trädgårdar och fönster med adventsstjärnor och ljus i vintermörkret.

Vi gör mer än gärna vårt lilla extra för att sprida lite ljus och glädje, numera har den blivit en liten jultradition här på Cranberry Corner, vår adventsfukost, lördagen veckan före första advent. Till vår adventsfrukost har vi förutom att ladda upp med en mysig julfrukost även laddat upp med allt som hör julen till. Här finns både tomtarna, änglarna, ljusen, pyntet och alla klapparna. Dessutom bjuder vi på några extra fina erbjudanden, kort sagt allt du kan tänka dig som gör en magisk advent och inspirerande jul.

Vår adventsfrukost börjar lördag morgon den 23:e november klockan 10.00 och vi fortsätter så länge det kommer gäster och godsakerna finns kvar fram till klockan 14.00. Därefter har butiken öppet precis som vanligt fram till 16.30 och nu har vi också söndagsöppet 12-16 fram till jul.

O.S.A Tala gärna om att du kommer lite innan så vi vet hur mycket frukost vi ska bulla upp med. Skicka oss ett mail på RSVP@cranberrycorner.se. Du får gärna ta med dig en vän eller två.

Här kan du hitta karta och vägbeskrivning till oss, Svärdvägen 3 i Mörby är adressen.

Varmt välkommen