23 April, 2024

Adventsfrukost söndagen den 25 november 11.00-14.00

Välkommen på adventsfrukost söndagen den 25 november från 11.00

En av förra vinterns allra mysigaste tillfällen var vår adventsfrukost. Den gör vi mer än gärna till en jultradition så därför vill vi hälsa alla varmt välkomna till oss på Cranberry Corner söndagen den 25 november, en vecka före första advent och ganska precis en månad före julafton. 

Till vår adventsfrukost har vi förutom att vi har laddat upp med en mysig julfrukost med lite extra goda nyheter så har vi även fyllt butiken upp med allt som hör julen till. Här finns både pyntet och klapparna och några extra fina erbjudanden, kort sagt allt du kan tänka dig som gör en magisk advent och inspirerande jul.

Vår adventsfrukost, som kanske borde kallas brunch börjar vid 11-tiden och håller på fram till klockan 14.00. Butiken är sedan öppen fram till klockan 16.00 som vanligt på söndagar. 

O.S.A Tala gärna om att du kommer lite innan så vi vet hur mycket frukost vi ska bulla upp med. Skicka oss ett mail på RSVP@cranberrycorner.se. Du får gärna ta med dig en vän eller två.

Här kan du hitta karta eller vägbeskrivning till oss, Svärdvägen 3 i Mörby är adressen. Söndagar är det fri parkering framför butiken.

Varmt välkommen