If you got two pennies left…

VÄLKOMMEN TILL ETT NYTT HÄRLIGT ÅR!

Finns det något mer förväntansfullt än början på ett nytt år. Massor av dagar framför oss med bara möjligheter. Ibland kan just det kännas lite tröttsamt, att man liksom måste ta tag i alla de där möjligheterna… men det behöver ju egentligen inte betyda mer än att vi lägger till sådant som är bra för oss. Lite varje dag…

Annars är ju början av året mest känd för att vara den mest strävsamma tiden på året och när slantarna tycks ta slut snabbare än väntat. Då gäller det att investera dom klokt. En gammal vän påminde mig en gång om vad de gamla kineserna rekommenderade för att ge livet mening.

Om du bara har två mynt kvar i världen
köp då ett bröd för den ena, och en lilja för den andra.
Brödet för att hålla dig vid liv och blomman för att ha något att leva för….

Så långt lagret räcker vill vi gärna bidra med båda….

Till alla som handlar skickar vi med ett paket av Il Fornaios underbara ekologiska durummjöl. Gör din egen pasta eller baka ett gott italienskt bröd som focaccia eller ciabatta som får en fin smakrik skorpa när du blandar i durummjöl. Handlar du också något från Il Fornaios sortiment skickar vi även med ett paket Lady Fingers så att du kan göra en klassisk Tiramisu. På Il Fornaios hemsida kan du hitta massor av spännande recept på Italienska delikatesser.