30 May, 2024

6 år @ Cranberry Corner

En sexårsdag att fira i dagarna två!
KOM OCH FIRA SEX FANTASTISKA ÅR TILLSAMMANS MED OSS!

Otroligt hur fort tiden går när man har roligt, och de här sex åren vi haft så otroligt roligt tillsammans med alla er som kommit förbi. Tack vare alla er omtänksamma och stöttande vänner, familj och alla ni härliga kunder har vi haft så roligt under de här åren. Så kom och fira med oss hela helgen.

Ta vara på tillfällena när du snubblar över dom.” Det låter ju så enkelt och kändes nog också så när jag skrev de orden för sex år sedan. Det kräver ju dock att man släpper taget om det invanda, det förväntade och allt det normala. I mitt fall var det en tom lokal som pockade på uppmärksamhet varje morgon när jag körde förbi den på väg till jobbet 3 mil tvärs igenom hela stan i köer… några månader senare, några dumheter, en och annan omständighet och en himla massa envishet senare så var det dags att slå upp dörrarna och låta andra ta del av min dröm. Nu sex år och väldigt många fler gråa hår senare så är vi framme vid det jag nästan nog inte trodde skulle vara möjligt. En sexårsdag. Därför väljer vi att fira den i dagarna två.

De här sex åren vill vi verkligen fira med en hel födelsedagshelg. Under både lördagen och söndagen kommer det finnas härliga erbjudanden, gott att dricka och provsmakningar  i butiken. Vi ställer till med lite extra baluns och vill att du ska känna dig extra varmt välkommen. Dessutom har vi tillsammans med några av våra leverantörer satt ihop några alldeles extra fina erbjudanden.

Så varmt välkomna Lördag 30 september 11.30-16.30 och söndagen den 1 oktober 12.00-16.00.

Du hittar oss på Svärdvägen 3, ett stenkast från T-banan i Mörby Centrum. Här kan du hitta vägbeskrivning och karta.

 

Varmt välkommen!

Lisa & alla på Cranberry Corner

 

P.S

Från och med den 1 oktober så har vi nu också öppet varenda söndag ända fram till julafton.