23 July, 2024

Höstsamling @ Cranberry Corner

Höstsamling @ Cranberry Corner

Välkommen på Höstsamling på Cranberry Corner torsdagen den 13 september.

 Det är svårt att tänka sig att vi redan hunnit in i den första höstmånaden. Och även om det inte varit en sommar som känns riktig, så dröjer den sig ännu kvar i gröna löv och höstblommande växter. Nu börjar vi dra oss inomhus, tända ljus, dricka te och mysa.

Under hösten kommer det dyka upp lite nya bekantskaper; bland annat Nordisk Køkken som i sitt sortiment utgår från nordiska smaker och råvaror. Det är handgjort, 100% naturliga råvaror och helt utan konserveringsmedel och tillsatser av något slag. Kranskompaniet som erbjuder härliga, konserverade kransar i sann Martha Stewart anda. Paper Mesom har massor med fina och annorlunda skrivböcker som sätter känslan och tanken i rörelse, för att nämna några.

Nyheterna kommer att komma under hela hösten men det har även börjat komma in lite andra höstnyheter, och säsongens viktigaste verktyg finns redan på plats; äppelplockaren, svampkniven och lövräfsan.

Varför inte bjuda in till en liten höstsamling, tänkte vi? Med lite provsmakningar, tilltugg och gott att dricka. Botanisera bland höstens nyheter och träffa vänner, grannar och många andra trevliga människor. Som vanligt har vi lite specialerbjudanden och extra rabatter.

Vi ses torsdagen den 13 september från klockan 17.30 och håller på fram till ca 20.00 på Svärdvägen 3. Här kan du hitta vägbeskrivning och karta.

O.S.A  12 september till RSVP@cranberrycorner.se

 

P.S Den 30 september firar vi redan ett år. Glöm inte bort att boka in i kalendern. Vi återkommer med mer info längre fram.