23 July, 2024

Torsdags AW med bubbel & musik @Cranberry Corner

Välkommen på torsdagsbubbel

pumpor-620x350

After work med bubbel & musik torsdagen den 27 oktober 2016

Hann du inte med vårt femårsfirande? Lugn. Vi fick lite godsaker över så vi tänkte att vi kör en enkel liten after work, en torsdagsbubbel med levande musik nästa torsdag.champagneI våras hade vi trevligt besök av artisten och singer-songwritern Peter Åkerström som tonsatte vår Italienska afton med gitarrspel och sång. Eftersom Peter har många strängar på sin lyra efter ett decennium på Irland så är det roligt att få hälsa honom varmt välkommen tillbaka. Förutom en och annan egen låt har han influerats av både kletzmer, bluegrass, blues, funk, klassisk musik, americana, jazz, en och annan irländsk dänga och en del svensk folkmusik.

 

peterakerstrom

 

Vi har också fått in en hel del nyheter för hösten och det kan hända att en och annan adventsinspirerad detalj har letat sig upp på hyllorna så här i skiftet till november. En hel del av nyheterna smakar ju dessutom otroligt gott så det blir nog dessutom lite tilltugg till bubblet. Vi provar också lite olika typer av sherry och njuter av allt trevligt sällskap och härliga erbjudanden. Kort och gott en ovanligt trevlig torsdag helt enkelt.

Vi börjar vid 17.30 och håller på fram till ca 20.00. Torsdagen den 27 oktober på Svärdvägen 3. Här kan du hitta vägbeskrivning och karta.

O.S.A Tala gärna om att du kommer lite innan så vet hur många glas vi ska ställa fram. Skicka oss ett mail på RSVP@cranberrycorner.se, Du får gärna ta med dig en vän eller två.

Varmt välkommen

 

cooler