20 June, 2024

Gåshaga Gourmet bjuder på tilltugg till fredagsdrinken

Cocktail Hour, Happy Hour & Fredagsmys

picked-passion-620x350

Gåshaga Gourmet bjuder på tilltugget till Fredagsdrinken

med Charlotte Ankarcrona, Fredagen den 30 oktober klockan 13.00-17.00

Fredagsdrink, Cocktail Hour, Happy Hour eller Fredagsmys. Kärt barn har många namn och på just fredagen är det extra härligt att unna sig något litet extra innan middag och TV kväll tar vid. Lite vardagslyx mellan lingonsyltens röda glädje så att säga.

 

dukkah

Gåshaga Gourmet har under flera år handplockat de allra godaste små delikatesserna från hela världen . Kom och träffa Lotta och smaka på några av dem, skapade av människor som är lika passionerade och matälskande som Lotta och maken Fredric är. Det blir fantastiska ekologiska spanska mandlar, franska terriner och beduinernas egna fredagsmys Dukkah för att nämna några. Vi får också vara med om en premiär, Gåshagas helt egna varumärke Picked with Passion – fina smaker, noga utvalda råvaror och småskaliga, hängivna producenter med fokus på hög kvalitet och genuint mathantverk. Först ut är marmelader, smörkola och kolasås. Premiärsmaka några av nyheterna och om de hunnit med, finns också de flesta att köpa redan under dagen.

logo

Som du märker så blir vårt lilla hörn ett perfekt stop på vägen hem för lite inspiration och inköp till kvällen och helgens guldkant.

 

cc5ar

 

Evenemanget är en del av Cranberry Corners 5 års-firande. Hos oss händer det något spännande varenda dag under vecka 39, med start måndagen den 26 september till och med söndagen den 2 oktober. Vill du läsa mer om vårt firande och ta del av resten av programmet kan du hitta det här. 

Alla våra evenemang är i vår butik på Svärdvägen 3. Här kan du hitta vägbeskrivning och karta. Inget av dem kostar något och det behövs ingen förhandsanmälan till evenemangen på dagtid.