30 May, 2024

Bara helt naturligt @ Cranberry Corner

Bara helt naturligt, helt enkelt!

Burtsbeesallnatural

Välkommen på en helt naturlig kväll tisdagen den 4 mars.

Att välja produkter som är producerade med naturliga råvaror, utan onödiga tillsatser och på ett sätt som är hållbart både för oss själva och miljön är alltid en dubbel vinst. Allt fler blir medvetna om betydelsen av ett ekologiskt innehåll, naturliga råvaror och begreppet äkta vara. Hittills har det varit ett stort fokus på det vi stoppar i oss. Men hur är det med det vi sätter på oss? Hur medvetna är vi egentligen om vad det är vi använder närmast huden varje dag?

Tisdagen den 4 mars kommer Wilhelmina Eriksson från IC Enterprises som bland annat introducerade Burt’s Bees, Dr Bronners och Jack Black här i Sverige. Gemensamt för dem är inte bara det att de tillhör några av USAs största varumärken inom hudvård utan även tillverkar produkter med fokus på att bara använda helt naturliga ingredienser.  På tisdag kan du passa på att ställa frågor, testa och dofta då Wilhelmina tar med sig massor av inspiration, kunskap och lite prover. Som vanligt har vi alldeles särskilda specialerbjudanden och rabatter under den här kvällen.

I butiken har också vårnyheterna börjat ramla in och som vanligt bjuder vi på lite gott bubbel och lite tilltugg.

Tisdagen den 4 mars på Svärdvägen 3, Här kan du hitta vägbeskrivning och karta

Vi börjar klockan 17.30 och håller på fram till ca 20.00. Wilhelmina finns på plats under hela kvällen.

O.S.A  Tala gärna om att du kommer lite innan så vet hur hur många glas vi ska ställ fram på RSVP@cranberrycorner.se, du får gärna ta med dig en vän eller två.

Vill du läsa lite mer om Burt’s Bees, Dr Bronner’s och Jack Black kan du göra det här på vår hemsida. Med ett rent samvete.

Varmt välkommen!

 

P.S  Boka redan nu in torsdagen den 27 mars då Ingrid Münch Från Allt Gott! kommer och berättar om allt gott man kan göra av Herbarias ekologiska kryddor. Här kan du läsa lite mer om Herbarias ekologiska kryddor på Cranberry Corner.

Och här kan du läsa mer om Herbaria, Ingrid och massor av tips på Allt Gotts hemsida.