23 July, 2024

NOVEMBEREVENT: Julpyssel @ Cranberry Corner

Julverkstad @ Cranberry Corner

ciderkit 620 fix

Kom och inspireras av julpyssel, julfix och godsaker onsdagen den 27 november på Cranberry Corner

 I slutet på november firas Thanksgiving över hela USA med fotboll på TV, kalkonen i ugnen och ärvda familjerecept på sötpotatis, majs och tranbärssås tillreds i kket.Traditionellt är det också Thanksgiving som är starten för att julpynta och börja julhandla. Så är det ju även här på Cranberry Corner – även om vi redan tjuvstartat lite.

Onsdagen den 27 november tänkte vi förändra vårt lilla hörn till en osedvanligt välsmakande och inspirerande tomteverkstad. Från Lidingö kommer Lotta & FredricGåshaga Gourmet som har packat korgarna fulla med delikatesser och godsaker. De kommer tipsa om allt det smakfulla och goda som passar julkorgen och har även med sig den senaste nyheten från Mill & Mortar ”Cake Stuff”, 8 olika baktillbehör – osaltade pistagenötter, konditorpistage (helt utan skalrester), torkad rabarber, torkade hallon, torkade jordgubbar, och de tre bärpulver vi redan har. Perfekt till ett spännande julbak.

Passande till det kommer även Klaudia från Kakfateriet och visar hur du enkelt kan bygga egna kakfat av ditt gamla ärvda porslin som står hemma i skåpen. I trädgårdshörnan har Anna från Bressen Home & Garden tagit posto och visar hur du kan leka med dina julblommor i olika grupper och planteringar.

I butiken har vi fyllt upp med massor av varor och saker du kan skapa en annorlunda och personlig juldekoration av. För att inte tala om alla klappar som står på tur. Som vanligt har vi massor av specialerbjudanden under kvällen. En härlig start på julmys, pyssel och fixande helt enkelt.

Har du funderingar kring dina julklappar till företagets kunder eller personal så finns Lotta & Fredric på plats redan från klockan 15 i butiken, om du vill passa på att provsmaka och prata klappar när det är lite lugnare.

Vi ses onsdagen den 27 november från klockan 17.30 och håller på fram till ca 20.00 på Svärdvägen 3. Här kan du hitta vägbeskrivning och karta.

O.S.A  Ta gärna med dig en vän och berätta gärna om du kommer senast den 26 november till RSVP@cranberrycorner.se

 

Varmt välkommen!