17 June, 2024

Maj Event: Försommarfest@cranberrycorner

Försommarfester & inred ute som inne

Sommarfest

Säsongsavslutning med mingel, bubbel, gåslever och tävling. Varmt välkommen torsdagen den 30 maj på Cranberry Corner

Snart är det dags att räkna myggbett på brunbrända ben, gå barfota i daggvått gräs, envisas med att sätta smultron på strån, låtsas att glass är lika med lunch och vara vaken sent för att insupa dofter från kaprifol, syren och trädgårdsnattviol. Snart stundar tiden då man i alla fall får låtsas att tiden står alldeles stilla, nästan precis som luften kan göra över het asfalt en varm sommardag.  Men innan tiden stannar brukar det vara en del försommarfester, sommarluncher, picknickar, skolavslutningar och studentmottagningar som ska hinnas med.

Tiden vi har framför oss brukar vara den som vi längtar allra mest till, har högst förväntningar på, vill hinna med mest under och göra minst saker på. En ekvation som kan vara svår att få ihop, vi vill så mycket på så kort tid.

Kom till oss torsdagen den 30 maj och träffa inredaren Jessica Hultén från Sober Design. Jessica har jobbat med inredning, färgsättning och styling både för företag och privatpersoner de senaste 12 åren. Jessica har även arbetat för Sköna Hem i över tio år och svarat på läsarnas frågor om inredning och färgsättning. Nu får ni en chans att ställa era frågor direkt till henne. Jessica kommer även ge oss en liten kort föreläsning och duka upp ett försommarbord med några annorlunda och roliga detaljer. Det kommer bli fokus på att ta tillvara glädjen i att mötas, det sköna i det enkla. Det kommer bli lite oförväntat, mycket lustfyllt och en lek med färg och ljus.

Till det passar vi på att duka upp med lite bubbel, tilltugg och provsmakar gåslevern en gång till. Vi har fått massor av nya varor och fyllt upp butiken med både fina sommarpresenter att ge bort, och sommarfint till hemmet. I trädgårdshörnet hittar du näst intill allt som hör trädgårdslivet till. Som vanligt har vi både extra erbjudanden och rabatter.

Eftersom det är en liten säsongsavslutning vill vi fira lite extra och har plockat ihop ett lite sommarpaket som man kan vinna; Två timmars inredningskonsultation i hemmet med Jessica ink restid till ett värde av 2100 kr, tillsammans med ett presentkort på Cranberry Corner på 2000:-  för val av inredningsdetaljer.

Varmt välkommen från klockan 17.30, torsdagen den 30 maj. Vi brukar hålla på fram till ca 20.00, på Cranberry Corner Svärdvägen 3, snett mittemot tunnelbaneentrén i Mörby Centrum. Här kan du hitta vägbeskrivning och karta.

Du får gärna ta med dig en vän eller två. Om du har möjlighet O.S.A gärna innan den 29 maj till RSVP@cranberrycorner.se , så vi vet hur många glas vi ska ställa fram

 

Välkommen!

 

 

Jessica Hultén har en konstutbildning i botten och ett stort intresse för allt som rör färg, form och inredning. De senaste 12 åren har hon jobbat inom färg- och tapetbranschen. Hon arbetar även som inredningskonsult hos den anrika tapetbutiken Björklund & Wingqvist i Stockholm och har också flera konsultuppdrag och samarbeten med inrednings- och möbelbutiker över hela landet. Framför allt jobbar hon ute hos kunder med färgsättningar av allt från små lägenheter till stora våningar och villor och även renoveringar av offentliga lokaler, såsom färgsättningar av kontor, hotell och butiker. Hon har jobbat för tidningen Sköna hem i över 10 års tid med färgsättnings- och inredningsfrågor och bland annat svarat på läsarnas inredningsfrågor på hemsidan. Vill du se några av Jessicas olika jobb, inspireras och läsa lite mer om henne kan du gå in på hennes hemsida eller på hennes sida på Facebook.