20 June, 2024

April Event: La Dolce Vita @ Cranberry Corner

La Dolce Vita @ Cranberry Corner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Välkommen till en kväll i vårfesternas tecken på Cranberry Corner.
Nu förbereder vi oss för alla vårfester och utelivet. I maj och juni brukar festligheterna avlösa varandra; det är studenter, dop, bröllop och ljusa vårkvällar som kan räcka som anledning att träffas. Kom till oss torsdagen den 26 april och få en försmak av det ljuva livet och lite nyheter.

Vi bjuder bland annat på lite provsmakning. Söta, sprudlande Muscatviner från norra Italien är välkända. Vi passar på att provsmaka på det smått sensationella vinet Due Gradi som är ett italienskt, sött och mousserande vin gjort på muscatdruvor odlade inte långt från Asti. Det är ett pärlande, syrerikt och sött ”äppligt” vin med rik druvighet av unga gröna druvor och en lätt, frisk fläderton som avslutning Alkoholhalten är däremot bara 2%, vilket gör det till ett trevligt alternativ till starkare dito. Vinet är gott som det är eller tillsammans med dessert, getost eller varför inte en bit choklad.

Martin från Montezumas choklad kommer också och berättar varför choklad med ungefär samma bönblandning kan smaka så olika beroende på var bönorna odlas. Och givetvis passar vi på att smaka.

Butiken är dessutom full av nya varor både för det ljuva utelivet och för alla vårens presenter. Vi har vässat saxarna, fått massor av härliga färger på presentsnören, övat på paketinslagning och har som vanligt lite extraerbjudanden och rabatter.

Torsdagen den 26 april. Vi börjar klockan 17.30 och håller på fram till 20.00 på Svärdvägen 3. Här kan du hitta vägbeskrivning och karta.

O.S.A 25 april till RSVP@cranberrycorner.se

Välkommen!