23 July, 2024

November event: Thanksgiving & Pre-Advent Thursday @ Cranberry Corner

Thanksgiving & Pre-Advent Thursday @ Cranberry Corner

Don’t miss out on catching the real Holiday Spirit this upcoming Thursday!
Torsdagen den 24 november firar hela U.S.A. Thanksgiving. Även om vi har väldigt lite relation med puritanska pilgrimmer, skeppet Mayflower och den Amerikanska 4-dagars helgen så finns det ändå något fint i tanken att stanna upp och reflektera över sådant vi har att vara tacksamma för. Stort som smått. Traditionellt är det också Thanksgiving som är starten för att julpynta och börja julhandla. Så är det ju även här på Cranberry Corner – även om vi redan börjat tjuvstarta lite.

Förutom att sprida lite Thanksgivingkänsla, vill vi fira in decembers antågande och första Advent som kommer med stormsteg. Vi bjuder på lite varm Glögg och givetvis vår hemkokta Hot Apple Cider och en stunds levande julsånger med delar av kören Arton Voices . Passa på att dryga ut julkassan – vi bjuder på 10 % rabatt* på allt i butiken. Dessutom har Anna-Karin, som gjorde världens godaste kola av lakritssirapen och lakritspulvret lovat att komma ner och bjuda på både kola, lakritsmaränger och tips. Premiär blir det också för provsmakning av årets jullakrits Special Edition 2011 från Johan Bülows Lakrids.

Torsdagen den 24 november på Svärdvägen 3.  Karta!

Vi börjar kl 18.00 och håller på fram till 20.00.

Välkommen!

O.S.A 22 november till RSVP@cranberrycorner.se

 

* Gäller endast mellan klockan 18-20 och kan inte kombineras med övriga erbjudanden.