23 April, 2024

Extra långöppet fram till Julafton

 

När tredje ljuset brinner vi juleklappar syr och alla bakar kakor och har ett väldigt styr 🎁

ALLT FÖR EN LYCKAD JUL
Det här känns som julen som kom med expressfart… Först var det höst och sedan lite höst igen… och nu är det mindre än en vecka kvar till dopparedan. Har du svårt att få tiden att räcka till? Välkommen in och shoppa hos oss på kvällstid. Vi har lite extra öppet så här veckan innan julafton. 

Tisdag, Onsdag & Torsdag 18 – 20 december, kl 11.00-20.00
Fredag 21 december, kl 11.00-19.00
Lördag & Söndag 22-23 december, kl 11.00-18.00
Julafton, Juldagen & Annandag Jul  då har vi stängt.
I mellandagarna har vi öppet som vanligt, även söndagen den 30 december.
Nyårsafton och nyårsdagen är det stängt.

Här har vi laddat upp med massor av spännande klappar. Hårda och mjuka. Stora och små. Ljus, härliga dofter, godis, kryddor, detaljer, möbler och praktiska prylar med mycket charm och personlighet, till dig själv eller någon annan som du också tycker om. Vi håller den varma äppelcidern extra varm och står beredda att hjälpa dig med både julklappsidéer och fina paket. Är de många kan du komma förbi och plocka upp dem några dagar senare.

Här kan du hitta karta eller vägbeskrivning till oss, Svärdvägen 3 i Mörby är adressen.
Varmt välkommen

När fjärde ljuset brinner vi hämtar julegran
och alla människor räknar: dan före dopparedan.

ALLTID ÖPPET PÅ WEBSHOPENPå vår webshop hittar du en del av alla våra varor. Just nu har vi laddat upp med massor av julens måsten. Vill du ha det inslaget lämnar du bara informationen i samband med din beställning så ordnar vi det. Sista dag för garanterad leverans med DHL före julafton är tisdagen den 18 december. Men det går ju också bra att svänga förbi oss och plocka upp de färdiga klapparna ända fram till söndag 18.00.Här hittar du våra senaste nyheter på webshoppen, kanske lite julklappsidéer eller några av våra ”baravillha” grejer!

HAR DU DHL-PAKET ATT HÄMTA?
Det kommer många paket nu och vi är oändligt tacksamma för all hjälp vi kan få med att du hämtar ut dina paket så fort som möjligt. När vi scannar paketen och lägger dom på en hyllplats går ett automatiskt sms ut till det telefonnummer som registrerats vid leveransbeställningen, efter några dagar går det ut ett mail till registrerad mailadress och därefter en postal påminnelse. Förhoppningsvis ska alla ha fått sina väntade paket lagom till julafton.

VILL DU HA HJÄLP MED PRESENTER TILL LÄRARE, PERSONAL ELLER KUNDER?Låt oss hjälpa dig att visa omtanke. Vi hjälper gärna till med presenter och förslag på gåvor till både anställda och kunder. Ingen present är för liten. Vet du vad du vill ha försöker vi ordna det. Vet du vad det får kosta, men inte exakt vad det ska vara, så ger vi gärna några olika förslag för dig att välja mellan. Oavsett budget så lägger vi alltid ned stor omsorg på att slå in dina presenter som fina paket eller i cellofan.Ring 08-753 23 33 eller skicka oss ett mail på info@cranberrycorner.se med dina tankar. Du kan också komma förbi oss i butiken så kan vi lätt plocka ihop lite olika förslag. Vill du ha lite inspiration kan du bläddra runt lite bland olika present-förslag på vår webshop. Se mer här!

JULENS ÖPPETTIDER & HITTA HIT 

Vill du veta hur du hittar hit? Klicka på länken så kommer du till sidan med vägbeskrivning och karta. 

Tis, Ons & Tor 18–20/12, kl 11.00-20.00
Fre 21/12, kl 11.00-19.00
Lör & Sön 22-23/12, kl 11.00-18.00
Julafton, Juldagen & Annandagen stängt.

I mellandagarna
27-28/12 11.00-18.30
Lördag 29/12 11.30-16.30
Söndag 30/12 12.00-16.00
Nyårsafton och nyårsdagen stängt.

Copyright © 2018 Cranberry Corner, All rights reserved.
Det här är ett meddelande från Cranberry Corner. Om du inte önskar fler meddelanden kan du avregistrera dig via länken nedan.
Our mailing address is:

Cranberry Corner

Svärdvägen 3

182 33 Danderyd

Sweden

Add us to your address book

Tel: 08-753 23 33
info@cranberrycorner.se
Cranberrycorner.se