20 June, 2024

St Patricks Day @ Cranberry Corner

VARMT VÄLKOMNA TISDAGEN DEN 27 MARS 🍀

Det finns vissa dagar som verkar väldigt mycket roligare än andra. Just Saint Patricks Day är just en sådan. Det finns väl få som kan få hela världen att stämma upp i lyckoruset kring en nationaldag som Irländarna och just det har jag alltid velat fira. Då kan det ju kännas lite snopet när jag inser att jag missar dagen med 10 dagar. Men vad gör väl det, vissa bra dagar går extra bra att fira lite när som.
Vår Irländska St Pattys day i Cranberry Style blir givetvis med ögon känsliga för grönt. Tveksamt om det går att hoppas på nässlor till soppan, men både tilltugg och bubblet går i toner av grönt i sällskap med lite skummande Guinness. Framförallt blir det massor av härlig musik.

Vi har bjudit in artisten och musikern Peter Åkerström som har fått damma av några glada Irländska låtar tillsammans med en och annan låt som vi låtsas komma från den gröna ön. Det blir glatt, glammigt och några härliga vårerbjudanden.

Dessutom vill vi så gärna fira våran nya omstyling. Vi har använt de senaste veckorna till att flytta runt, ändra om och packa upp. Vi lovar att du kommer gilla våra nya öppna ytor och ändrade layout. Kort och gott, det kommer bli en kväll du inte vill missa!

Varmt välkommen från klockan 17.30 tisdagen den 27 mars till Cranberry Corner på Svärdvägen 3, Tunnelbana Mörby Centrum. Vi brukar hålla på fram till klockan 20.00 ca. Här kan du hitta vägbeskrivning och karta.

Tala gärna om hur många ni är som kommer så att vi vet hur många glas vi ska duka fram, rsvp@cranberrycorner.se

Varmt Välkomna 💚

Lisa Brandt