23 July, 2024

Adventsfrukost igen @ Cranberry Corner

När första ljuset brinner står julens dörr på glänt…
Välkommen till vår Adventsfrukost lördagen den 25 november från klockan 10.00.

Advent infaller under den allra mörkaste tiden på året, när dagen är som kortast och natten som allra längst. Förr trodde man att det lurade både vättar, tomtar och skrômt  i de mörka hörnen så det är inte så konstigt att vi med tiden valt att göra advent till ljusets högtid. Och visst är det nästan lite magiskt när man ser alla glimmande trädgårdar och fönster med adventsstjärnor och ljus i vintermörkret.

En av förra vinterns allra mysigaste tillfällen var vår adventsfrukost. Den gör vi mer än gärna till en jultradition så därför vill vi hälsa alla varmt välkomna till oss på Cranberry Corner lördagen den 25 november, en vecka före första advent. Till vår adventsfrukost har vi förutom att ladda upp med en mysig julfrukost även laddat upp med allt som hör julen till. Här finns både pyntet och klapparna och några extra fina erbjudanden, kort sagt allt du kan tänka dig som gör en magisk advent och inspirerande jul.

Vår adventsfrukost börjar lördag morgon den 25:e november vid 10-tiden och vi fortsätter så länge det kommer gäster och godsakerna finns kvar. Vissa erbjudanden gäller hela helgen och vi håller ju alltid den varma äppelcidern varm om du inte har möjlighet att komma på lördagen.

O.S.A Tala gärna om att du kommer lite innan så vi vet hur mycket frukost vi ska bulla upp med. Skicka oss ett mail på RSVP@cranberrycorner.se. Du får gärna ta med dig en vän eller två.

Här kan du hitta karta eller vägbeskrivning till oss, Svärdvägen 3 i Mörby är adressen.

Varmt välkommen

 

… och här kommer resten av ramsan

När första ljuset brinner, står julens dörr på glänt
och alla människor glädjas att fira få advent.

När andra ljuset brinner. då är Lucia här
hon bjuder oss på kaffe och bud om julen bär.

När tredje ljuset brinner vi juleklappar syr
och alla bakar kakor och har ett väldigt styr.

När fjärde ljuset brinner vi hämtar julegran
och alla människor räknar: dan före dan före dopparedan.