23 April, 2024

Vinterrea @ Cranberry Corner

Välkommen till vår vinterrea

sale 620x350

Nu har vi inventerat och gör plats för alla nyheter som kommer till våren. Så till vår största rea någonsin har vi plockat ihop allt från porslin, krukor, kuddar, plädar, ljus, möbler, korgar, inredningsdetaljer och mycket mycket mer med rabatter mellan 25-70%.

Klicka in på någon av länkarna till Instagram, Twitter eller  Facebook  (du behöver själv inte ha ett registrerat konto för att kunna se våra inlägg) så kan du se ett axplock av våra reavaror.

Har du aldrig varit hos oss förut så kan du hitta karta och vägbeskrivning här. Vi har öppet veckans alla dagar. Måndag-fredag 11.00-18.30, lördag 12.00-17.00 och söndag 12.00-16.00.

Besök oss på  och se ett axplock av våra reavaror.

Varmt välkomna!

Lisa Brandt

CranberryCornerbw maillogga

 

* Reapriser kan ej kombineras med övriga erbjudanden.
P.S. Vi har ännu inte hunnit med att lägga upp hela rean på vår webshop ännu. Vårt webshopsverktyg är dessutom något föråldrat så man måste klicka in på varje rea-produkt för att se reapriset. Rabatten justerar vi sedan manuellt hos Klarna. Förhoppningsvis ska vi lyckas få fram lite tydligare reapriser på webshopen inom en snar framtid. Här kan du se några av våra rea-varor på webben.