22 April, 2024

Nyårstider

Om löften till sig själv och att våga ta steget.

“A year from now you may wish you have started today”. Hur ofta har inte tanken slagit en, att om jag bara börjat , innan nu, hade jag varit halvvägs, eller redan där… Men tyvärr så funkar det ju inte så. Förändring kommer bara när vi är redo för det. Eller det är i alla fall då som vi har störst chans att lyckas med det.

Å andra sidan så kan det verkligen kännas så onödigt när vi väl påbörjat resan, att vi väntade så länge med att göra det som är bra för oss själva oavsett vad det är; oavsett om det handlar om att sluta röka, börja röra på sig, hitta en ny vän, flytta, byta jobb, skratta varje dag, le åt kvinnan i tunnelbanespärren eller bara ta hand om sig själv lite bättre.

Själv slutade jag röka för fyra månader sedan (för jag vet inte vilken gång i ordningen) men nu är jag glad för att jag inte väntade till idag, den magiska dagen (natten) för löften om förändring, för nu är jag redan fyra månader in på ickerökandet… å andra sidan kan jag ångra att jag inte gjorde det för ett år sedan, eller två, eller tio.

Så är årets sista dag utan löften, låt så vara. Det finns 365 härligt nya dagar framför dig som kan bli den där första dagen i ditt nya liv när du väl är redo.

Gott Nytt År önskar vi alla på Cranberry Corner och tackar för alla glada härliga möten vi har fått vara med om det här året.

Egentligen kliver vi in i vårt tredje år nu 2013 (även om det första bara var tre månader långt) och ser fram mot många glada tillfällen att möta er i butiken igen.

Under nyårshelgen håller vi stängt, och så även onsdagen den 2 januari då vi inventerar. Resten av veckan har vi öppet som vanligt fram till trettonhelgen då vi åter har stängt.

 

Vill du läsa lite mer om förändring kan du göra det här;

Home is where your heart is.

 

 

 

Om att göra oförväntade och lyckosamma upptäckter.