23 July, 2024

Webbshop

 Nu kan du handla av oss på nätet!

Cranberry Corners webbshop http://webshop.cranberrycorner.se/

 

 

 

Kanske är vi för iviriga även om det tagit mer än två år. Men nu har vi lite smygpremiär för vår webshop. Allt är trots allt ändå inte riktigt på plats ännu, alla integrationer har inte hunnit implementeras men vi kunde inte hålla oss. Det mesta finns hemma och för omgående leverans, en del har vi tyvärr inte hunnit med att uppdatera mellan lagret i butiken och webshopen och kan därför har tagit slut, men vi försöker hålla det så uppdaterat som möjligt innan vi fått till automatiken. Välkommen in att botanisera bland våra varor. Har du några frågor maila oss på info@cranberrycorner.se.

Till vår webshop!

 

 

15 thoughts on “Webbshop

 1. Ja då lever vi på hoppet… För nätet är troligare att jag besöker. Ser ut som en fin butik IRL så jag ser fram emot webben (Om jag råkar hitta tillbaks hit, kom via FB annons)

  1. Tack. Jag hoppas att jag rätt snart kan gå vidare med att bygga klart webbshoppen. Och jag hoppas verkligen att du hittar tillbaka till sidan… Och när du är i krokarna är du varmt välkommen till butiken i Mörby.
   Hälsningar
   Lisa

  1. Hej
   Förstår att du väntat. Jag har haft så fullt upp med att starta upp själva butiken så tiden har inte räckt till. Prioriteten är dock hög och hoppas kunna sitta lite nu under julhelgen. Om det är något som du är intresserad av som du sett på bilder, så kan du alltid maila mig. Skicka ska inte vara något problem.

   Hälsningar

   Lisa

 2. Hej! Finns det någon butik i Malmö som säljer Burgon & balls kompostlåda? Med vänlig hälsning, Jennie

  1. Hej Jennie
   Agenter för Burgon & Ball är Lilla Fiskaregatanas Trädgårdsbutik i Lund. De har Kompostlådan i sin butik. Om du inte kan åka till Lund kan du alltid kolla med dem om de har någon återförsäljare i Malmö som har köpt in den tel 046-5900030.

   Hälsningar

   Lisa

 3. De första kommentarerna är från oktober 2011. Nu är det snart oktober igen, i alla fall bom bara några månader.
  Hur långt tid tar egentligen att få upp en webbshop?
  Det är lite irriterat att se exempel vad man kan köpa ( Expressen) sen ska man åka långa väger om man vill ha nåt. Och det är ju inte värt besväret.
  Eller finns en butik i Stockholm också?

  1. Hej Antonia!
   Förstår din frustration och jag är ledsen för att det tagit mycket längre tid än vad jag trodde att få upp webbshoppen. I min enfald inbillade jag mig att veckan hade fler än sju dagar och dygnet mer än 24 timmar. Ambitionen var att den skulle vara uppe nu lagom till midsommar men då kom livet och stökade till det och allting fick läggas åt sidan pga av en tragisk händelse i familjen. Nu är det åter fokus på att få upp den snarast, tills dess kan man alltid maila oss på info@cranberrycorner.se så kan vi oftast ordna med att skicka varor ändå. Butiken ligger bara 14 minuter från T-centralen med tunnelbanan, men det finns tyvärr ingen butik inne i centrala Stockholm bara den ute i Mörby Centrum. Du är varmt välkommen att höra av dig om det är något du vill att vi lägger undan eller ska skicka.
   Hälsningar
   Lisa

 4. Hej!

  Såg en artikel i dagens Expressen och där fanns en jättefin fiskarväska från er med.
  Himla synd att ni inte kommit igång med webbshopen ännu.
  Vet du om det finns någon återförsäljare för det märket i södra Sverige (södra halvan av Småland och neråt)?

  Hälsn

  Åse

  1. Hej Åse!
   Roligt att du gillar den lilla fiskeväskan i zink. Den finns i två storlekar, den lilla kostar 175:- och den större 235:-. Ledsen att vi inte hunnit få igång webbshoppen ännu, men vi kan alltid skicka en vara som du sett här på hemsidan, eller vår Facebooksida ändå. Maila bara oss på info@cranberrycorner.se så ska vi försöka hjälpa till. Vi jobbar på och hoppas få upp webbshoppen så fort som möjligt.

   Tyvärr är jag osäker på vilka butiker som säljer Chic Antiques varor i södra Sverige eftersom de inte har en återförsäljarlista på sin hemsida. Du kan däremot maila dom och höra om det finns någon i närheten av där du bor. Klicka på länken här så kommer du till deras kontaktsida med kontaktformulär.

   Hälsningar
   Lisa

 5. Nu vill kliar de i mina fingrar efter era fina saker se till och få ordning på webbutiken..skulle bli succe!

  1. Åh tack. Nu gör du mig nästan lite nervös… vågar inte succé på en gång… men efter en stund när vi är vana 😉 Vi jobbar på av fulla muggar och skulle kliet i fingrarna bli ohållbart kan du alltid maila till info@cranberrycorner.se så postar vi.

   Hälsningar
   Lisa

  1. Lovar att hojta till å det snaraste. Ledsen att det tar sådan tid… men nu tänkte vi utnyttja sommaren och få klart de sista detaljerna så att vi i alla fall kan smyga igång den innan hösten kommer. Åh jag har sagt det förr men ambitionen är verkligen det. Aldrig trodde jag väl att det skulle ta sådan tid med allt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *