23 April, 2024

Pressinformation

Välkommen till Cranberry Corners pressrum

 

Vepan utanför butiken i vantan på byggnadslov

Här kan du som är journalist, stylist eller bloggare hitta Cranberry Corners pressmeddelanden, länkar till högupplösta pressbilder, fakta om butiken,  information om utlåning av produkter för inredningsreportage  samt blogginlägg och artiklar vi har varit med i.

 

PRESSKONTAKT

  Lisa Brandt 070-209 98 58, press@cranberrycorner.se

 

PRESSMEDDELANDEN

Ny butik med massor av charm och drömmar, magasin 20120314

Mörby Centrum har redan blivit lite större, lokalpress 20120312

Pressmeddelande från Aldata Solution 2011 06 22. “Cranberry Corner väljer Aldata Solution när de öppnar sina dörrar”

 

BILDER

Vi har möjlighet att skaffa fram högupplösta bilder på de flesta av våra produkter och under länken bilder kan du också hitta högupplösta bilder som är fria för publicering i press, media eller på bloggsidor.

Förutsättning för användande är att butiksnamnet Cranberry Corner nämns.

Till bilder

 

UTLÅNING AV PRODUKTER

För dig som arbetar som stylist eller journalist finns också möjligheter att låna produkter till inredningsreportage. Information om villkor och hur du går till väga hittar du här.

 

ARTIKEL-  OCH BLOGGARKIV

Täby Danderyd Magasin #16 2011 , sid 26 “Ett nytt favorithörn”  “Ett av Mörbys lite tristare hörn har förvandlats till en grönskande, kvittrande och doftande oas. Mitte emellan Kvartersakuten och tryckeriet, på Svärdvägen 3, ligger  en ny inrednings- och trädgårdsbutik som man vill stanna länge i.” Text: Annika Munter Foto: Gustav Kaiser. Till artikeln

Till bloggarkivet

 

FAKTA OM CRANBERRY CORNER

Cranberry Corner öppnade hösten 2011 av Lisa Brandt. Idén är att med inspiration från den gamla diversehandeln och små butiker på den franska och engelska landsbygden skapa en personlig och annorlunda butik med inredning för hem och trädgård. Meden  ambitionen att blogg och butik ska bli en mötesplats för alla med ett intresse för hem, inredning och trädgård där varor, inspiration och kunskap ska kunna erbjuda ett brett och varierat utbud av inte bara artiklar som bidrar till att kunna skapa en personlig och fantasifull känsla i hem och trädgård utan även med kurser, evenemang och andra aktiviteter inom området.

Bland våra leverantörer finns; THG, PB Home, Nordal, Bruka, Himla, Grand Design,  IB Laursen, Chic Antique, House Doctor, Våxtorps korgar, Affari, Hortensia/Albertines, Secret de Potager, Joseph Bentley, Kew Garden/ Slottsträdgården Ulriksdal, Burgon & Ball, Lilla Fiskaregatans Trädgårdsbutik, Sting in the Tail, Comptoir de Famille/Primstyle, RICE, Kattinatt, Mill & Mortar, Iris hantverk, Crème de la crème, Vassilikos Grekiska delikatesser, Lakrids by Johan Bülow, Montezumas choklad, Pärlans Konfektyr och många, många fler. En del av sakerna kommer också från auktioner och loppisar, så nytt blandas också med riktigt gammalt. Här kan du läsa lite mer om våra leverantörer och varumärken.

Butiken finns på Svärdvägen 3 strax utanför Mörby Centrum i Danderyd.

För mer information kontakta Lisa Brandt på telefon 070-209 98 58 eller press@cranberrycorner.se

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *