20 June, 2024

Forma din trädgård

 

Forma din trädgård, 3 kvällar

Ofta sitter vi där med ett sammelsurium av tankar och idéer på vad vi skulle vilja göra med vår trädgård. Men det stannar oftast vid tankar. Hur stor är min passion för trädgården? Vad vill jag? Odla köksväxter? Umgås med vänner? Lekplats för barnen? Hur gör jag för att binda ihop alla olika idéer? Hur får jag plats med allting? Vad kan jag odla var? Och hur kan jag skapa en plats som det inte bara blir en massa arbete med, utan också får tid att njuta av? Kursen Forma din egen trädgård syftar till att ge dig några handfasta råd i hur du kan komma igång.

Plats: Cranberry Corner, Svärdvägen 3, Mörby Centrum

Tid: 3 kvällar, klockan 19.00 – 21.30

Kursbeskrivning:

Vilka är förutsättningarna? Vad är det för läge, vilken odlingszon är det, vad är det för jordmån och hur påverkar byggnadens stil och ålder? Hur mycket tid vill jag lägga ner?

Vad vill jag? Vilka funktioner vill du ha in? Vad ska få plats? Vilken stil vill jag ha?

Hur kommer jag igång? Från tanke till handling. Hur får jag ihop mina tankar och kan presentera dem? Hur gör jag en skiss? Hur gör jag ett moodboard? Vilken hjälp kan jag köpa och vad kostar det?

Intresseanmälan: info@cranberrycorner.se eller använd formuläret nedan.

Pris: 1.450:-

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din e-post (obligatoriskt)

  Adress

  Postnummer och ort

  Meddelande


  captcha
  Skriv in tecknen ovan i fältet nedan för att bekräfta att du är en verklig person.

   

   

   

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *