20 June, 2024

Butiken

Cranberry Corner på Svärdvägen 3

Inomhusvaxthus pa cranberry corner i danderyd
Vårt lilla växtus inomhus av gamla fönster

Butiken hittar du  i gatuplan på Svärdvägen 3, som ligger tvärs över gatan från tunnelbaneutgången i Mörby Centrum.

Här kan du hitta både gamla och nya saker. Bland våra leverantörer finns bland annat Nordal, PB Home, THG, Rice, House Doctor, Comptoir de Famille, Hortensia, Secret de Potager, Joseph Bentley, Burgon & Ball, Mill & Mortar, Pärlans Konfektyr, Affari och många många fler. En del av varorna kommer också från auktioner och loppisar, allt för att kunna få ett så annorlunda och spännande utbud som möjligt. I webbshoppen (när den öppnar),  kan du se några av de varor vi har att erbjuda. I butiken kan du hitta även några fler, som bara finns där. Och här på bloggen kan du läsa lite mer om en del av våra produkter och leverantörer.

 

 google maps

Du kan också besöka oss virtuellt genom att besöka oss via Google Maps där du kan ta en liten tur inne i butiken också.
 Till Google Maps

 

inne med utekansla
Vy bort mot trädgårdsdelen. Alla butikens fönster ger känslan av att vara ute, fast inne.

Vår förhoppning är Cranberry Corner ska bli en naturlig mötesplats för dig som är intresserade av inredning och detaljer för hem och trädgård. Vi hoppas att du alltid ska känna dig välkommen. Om det så bara är för att  titta in, få inspiration eller har en stund över.

Heminredning Cranberry Corner
Vardagsrumskänsla på Cranberry Corner

Förutom ett brett sortiment av varor kommer vi även ordna en del evenemang och erbjuda kortare kurser inom området.  Allt för att inspirera till både stora och små förändringar där hemma. Förhoppningsvis kan vi kanske erbjuda en del bra råd och tips och att du kan få möta andra med samma intresse. Det är okej att få provsmaka, dofta, tänka och känna på och jättekul om du vill bidra med egna idéer.

Cranberry Corner Danderyd tradgard garden
Cranberry Corner vid entrén

I butiken finns även ett separat rum som kan användas både som galleri, showroom eller som konferensrum. Om du vill kan du boka in en egen vipkväll, efter stängning, för dig och dina vänner. Du står för lite tilltugg och butiken håller öppet bara för er. Varför inte passa på att träffa dina vänner på en julglögg och samtidigt hinna med lite julshopping utan stress och köer.

Här hittar du information om våra öppettider och hur du hittar hit.

Välkommen!

Lisa Brandt

Här kan du se lite fler bilder från butiken.

 

 

 

 

4 thoughts on “Butiken

  1. Hej Maria!
   Tack vad du är gullig och vilket lustigt sammanträffande att vi hade samma idé. Jag kan bara säga att det är det roligaste jag har gjort i hela mitt liv, även om jag nog aldrig har jobbat så mycket som nu. Oavsett hur det kommer att gå i framtiden så är jag så otroligt glad för att jag ändå tog mod till mig och prövade. Ser på dina bilder att vi absolut gillar samma saker så jag tror nog att du hade gjort det ungefär på samma sätt som jag. Och det är väldigt roligt att så många tycks gilla samma saker som jag, eller kanske lite tur. För hur det nu än är så går det inte att köpa något på annat sätt än utifrån hjärtat även om man köper in det till en butik. Hoppas du blir nöjd med tvålen också. Handkrämen är också min favorit. Ovärderlig på handfatet och på diskbänken. Välkommen tillbaka snart. Just iste kan man experimentera med hur mycket som helst så det finns några andra varianter som väntar på att få serveras när det blir lite varmare som sagt. Hälsningar Lisa/ Cranberry Corner

 1. Hej! Har du diskstället från Comptoir de famille, La manufacture moderne, som är i två våningar? Kan du beställa det annars och vad skulle det kosta då?

  Tack!

  Med vänlig hälsning,
  Kim

  1. Hej
   Jag har haft det inne, men inte just nu. Jag kan ta in det med nästa leverans, men det blir tyvärr inte förrän i vår. Jag har inte priset just nu men vill minnas att det drog lite i pris… mellan 450-500 vill jag minnas, men jag får återkomma om det.
   Med vänlig hälsning

   Lisa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *