30 May, 2024

Våryra @ Cranberry Corner

Våryra med Brittisk hetta, Ice Sparkling och live musik

birdsnest620x350

Varmt välkommen onsdagen den 9 mars till en sprudlande vårkväll

Vi blev så inspirerade av alla goda vårnyheter och med vårdagjämning med påsken som väntar runt hörnet så vi har plockat ihop tre härliga ingredienser till en sprudlande vårkväll; heta brittiska matnyheter från North Parade, tillsammans med spännande franska och italienska vin-nyheter från vinhuset Stellan Kramer toppat med levande musik med sångaren och gitarristen Peter Åkerström, nyss hemkommen efter 10 år på Irlands musikscener.

sinclair-condiments

I butiken har vi plockat upp massor av nyheter för både våren och Påsk. Påsken brukar ju vara förenat med grillpremiär och vi har fått in några passande sällskap till grillen. Från Buckinghamshire kommer Sinclair Condiments Co. med nya läckra grillsåser, chillis och ketchup.

svart_fjader

Från Wales yttersta ö, Anglesey, i Irländska sjön kommer världens finaste salter från Halen Môn, lägg till de härligt ekrökta vitlökarna från Garlic Farm på Isle of Wight och Culisse rapsolja från de skotska högländerna så känns det som en trevlig brittisk kompott så vad passar då inte bättre än lite härlig sång och gitarr med Peter Åkerström som under sina år på Irland ingick i en mängd olika bandkonstellationer med spridda genrer. Vilket har bidragit till att han har influerats av kletzmer, bluegrass, blues, funk, klassisk, americana, jazz, en och annan irländsk dänga och lite svensk folkmusik, allt i sann vistradition.

Gitarr

Våra grannar Vinhuset Stellan Kramer kommer och visar några härliga vårnyheter som givetvis avsmakas; Ice Sparkling i läckra små flaskor är en nyhet från det franska vinhuset J.P. Chenet. En riktig partyhöjdare och festfixare! Perfekt till mingel och festliga tillfällen. Serveras direkt i den lilla flaskan med sugrör. För den som är sugen på ett glas rödvin till grillen provsmakar vi Bombshell Zinfandel – ett smakrikt vin på den populära druvan Zinfandel. Fylld med passion för speciella tillfällen.

stellankramer_logo

Det låter väl som att onsdagen den 9 mars kan bli en strålande trevlig kväll. Vi börjar vid 17.30 och håller på fram till 20.00. Här hittar du vägbeskrivning och karta.

 

O.S.A Tala gärna om att du kommer lite innan så vet hur många små piccoloflaskor och glas vi ska ställa fram. Skicka oss ett mail på RSVP@cranberrycorner.se, . Du får gärna ta med dig en vän eller två.

 

 

Varmt välkommen

 

Lisa Brandt

fjadrar