30 May, 2024

With a little help from my friends

TIDLÖSA INREDNINGSDETALJER ELLER BARA VÄLDIGT RÄTT I TIDEN

 

Annonsen i Lantliv 620x350

Hur sätter man ord på något som ligger en så nära så att lite distans är nästan omöjligt?

Att förklara och berätta för andra om vad vi försöker göra i ett tegelrött hörn av Mörby känns ofta rätt utmanande, för det behövs så många ord för allt det där vi vill, det vi är och det vi hoppas och tror. Att dessutom försöka få ihop det på en rätt begränsad yta, som i en annons, känns näst intill omöjligt. Då är det fantastiskt skönt med duktiga vänner som får ihop det där med text och bild i skön förening.

När jag tittar på det färdiga resultatet så känns det just som en liten tårtbit av oss, av det vi är och allt det vi vill att du ska få uppleva hos oss på Cranberry Corner; Att upptäcka nya saker när man är på jakt efter något annat. Att få bli nyfiken, inspirerad och glatt överraskad. Att känna sig välkommen och viktig. Att få ta på, smaka, prova och fundera i sin egen takt. Att få leka i tanken en stund om man kunde göra verklighet av alla drömmar och idéer.

 

Annonsen Lantliv 15

Tidlösa inredningsdetaljer eller bara väldigt rätt i tiden.

Botanisera bland inredning  som sträcker sig från det lantliga Frankrike till kustlivet i New England. Detaljer, möbler och praktiska prylar med mycket charm och personlighet, till dig själv eller någon annan som du också tycker om.

På vår webshop kan du se några av alla våra “baravillha”grejer.

 

SMAKLÖKARNAS MECKA

Nej, vi är inte en delikatessbutik. Jo, på ett sätt är vi det. Eftersom mat är en naturlig del av ett hem gör vi ingen skillnad på en snygg skål och vad som ligger i den. Vi har samlat några favoriter som vi gärna delar med oss av, allt från världssuccéer till nya spännande smaker.

Välkommen in i vårt skafferi!

 

MED FINGRARNA I JORDEN

För passionerade trädgårdsfantaster, oavsett om man har en hel äppellund eller en täppa på fönsterbrädan. Här hittar du massor av inspiration och praktiska tillbehör som gör dina fingrar ännu lite grönare. Drömmen om en alldeles egen oas behöver inte vara längre bort än att tillföra några av detaljerna.

Här kanske du kan hitta något som sår ett frö…

 

Eller tillhör du de som tycker att en bild säger mer än tusen ord… Välkommen att kliva in i vår en stund och upptäck alla små detaljer.

Samtidigt vill jag passa på att tacka Magnus SvenssonSmajl Studio som tog bilden, Johan Adelstål, Big Fish Communications för idé, form och ihärdig textmanglig och hans kollega Camilla för allt det tekniska Johan inte kan och sist men inte minst tack till Anna, In the mood for things,  som gjorde allting möjligt.

Välkommen in!

 

Cranberry Corner juni 15 beskuren