30 May, 2024

Sommarrea @ Cranberry Corner 2015

Nu startar vi vår sommarrea!

rea 620X350 2015
Nu gör vi plats för nytt i butiken!

Kom förbi butiken och fynda på vår stora sommarrea. På årets rea hittar du några riktigt fina fynd. Det är stolar, fåtöljer, mattor, krukor, ljus, kuddfodral, hyllor, skåp och massor av annat roligt. Nya saker dyker upp i takt med att vi sommarinventerar.

På vår webshop kan du se några av reafynden, annat finns bara i butiken eftersom alla varumäken inte finns på webshopen. Klicka in på någon av länkarna till Twitter, Instagram eller Facebook (du behöver själv inte ha ett registrerat konto för att kunna se våra inlägg) så kommer du kunna se några av våra reavaror när vi lägger upp dom.

Har du aldrig varit hos oss förut så kan du hitta karta och vägbeskrivning här. Vi har fortfarande sommartider juli månad ut  Måndag-fredag 11.00-18.00 och lördag 12.00-16.00.

Varmt välkomna!

* Reapriser gäller så långt lagret räcker och kan ej kombineras med övriga erbjudanden.

Klicka på länken här nedan så kommer du direkt till vår REA på webshopen.

Till vår rea på webshopen!