20 June, 2024

Sommartider @ Cranberry Corner

Hos oss är det öppet hela sommaren!

sommarbild 620x350 fix
ÖPPET HELA SOMMAREN!
Under sommaren har vi öppet nästan precis som vanligt och har butiken fylld med nyheter för både sommarliv, avslutningar och studenter. Enda undantaget är att vi har söndagsstängt mellan midsommar och sista augusti och under juli månad har vi lite sommartider, då vi stänger redan klockan 16 på lördagen och 18 på vardagar. Behöver du hjälp med presenter till personal, lärare eller sommarens alla små spontanmiddagar så hjälper vi gärna till.

SOMMARTIDER I BUTIKEN
Även om vi allt som oftast har öppet så har vi lite sommartider i butiken under sommaren. Midsommarafton och midsommardagen har vi stängt och från midsommar till slutet på augusti så har vi också stängt på söndagarna. Från och med måndagen den 29 juni till lördagen den 1 augusti har vi dessutom sommartider i butiken.
Måndag- fredag 11.00-18.00 lördagar 12.00-16.00.
Hoppas du får en härligt skön och fin helg

Lisa Brandt

Cranberry Corner

 

DET ÄR ALLTID ÖPPET I WEBSSHOPEN!
Webshopen är som vanligt öppen 7 dagar i veckan, dygnet runt. Och vi fortsätter att fylla på med varor hela tiden. Bland annat kan du köpa Marie Stendahls fantastiskt fina kaffemuggar i porslin med gummilock, perfekt både till varma drycker och sommarens söta. Marie har också gjort servetter i samma serie, tryckta på Lidingö på Svanenmärkt papper och med 25 stycken i paketet, närproducerat och miljövänligt.  Till vår webshop!

SKÅL, KRUKA ELLER FÅGELBAD
Förra årets populäraste kruka var helt klart plåtkrukorna som ser ut som salladshuvuden. Nu har vi fått in både gröna och vita sådana igen. Och ännu fler skålar av oljefatslock. De är vackra bara som de är med massor av gröna äpplen, eller varför inte göra ett fågelbad eller eget vattenblänk av den, kostar 295:-.  Fyll den med lite blommor, fina uteljus har vi som flyter också. Här hittar du fler krukor, och skålen.

DUKA VACKERT SOMMARBORD
Vi har fått in massor av små vaser i olika utföranden. Blanda flera på bordet eller häng upp, tillsammans med ljuslyktor. Minivaser, 30:-, små vaser 35:- och hängande vaser och ljuslyktor med ståltråd från 40:-. På webshopen hittar du fler krukor och vaser och de små vaserna kommer läggas upp inom kort. Till webshopen.

HITTA TILL VÅRT LILLA HÖRN
Tvärs över gatan, mitt över busstorget utanför tunnelbanan. Vill du veta hur du hittar hit? Klicka på länken så kommer du till sidan med vägbeskrivning och karta. Varmt välkommen!
Hitta till oss på Cranberry Corner!